Loading...

Opticien Venlo

Wil jij je ogen laten testen bij een opticien in Venlo of heb je een (nieuwe) bril nodig? Breng dan een bezoek aan Unique Optiek & Optometrie. Unique Optiek is dé opticien van Venlo met een prachtig pand in het centrum van Tegelen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9:30u.

Opticien Unique Optiek in Venlo heeft alles wat je van een opticien mag verwachten en zelfs nóg meer.

Wij hebben altijd de nieuwste collecties, aanwezige ervaringsdeskundigen en zijn daarnaast ook de eerste opticien in Nederland met de enige echte EnChroma kleurenblindbril. Voor eenieder met oogproblemen is alles aanwezig.

Opticien Venlo

Opticien Venlo – Unique Optiek

Het team van opticien Unique Optiek bestaat uit specialisten o.a. gespecialiseerd in brillen, contactlenzen, optometrie en kleurenblindheid. In twee meet-ruimtes wordt er volle aandacht besteed aan jouw ogen en de juiste optimale zorg.

Verder is er een eigen atelier aanwezig waar met echt vakmanschap brillen worden gerepareerd en weer tot nieuw worden omgetoverd. Bij Opticien Unique Optiek in Venlo staat de beste zorg en service voorop!

Contactlenzen

Opticien Unique Optiek is onder andere gespecialiseerd in contactlenzen. Zo zijn er vier deskundigen die al jouw vragen over contactlenzen kunnen beantwoorden.

Het assortiment aan contactlenzen is ook zeer breed en bestaat uit: daglenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, nacht lenzen en medische lenzen.

De juiste zorg en het juiste product zijn belangrijk en daar kijken we dan ook graag samen naar.

Opticien Venlo contactlenzen
Opticien Venlo brillen

Brillen

Naast contactlenzen hebben we als opticien in Venlo ook een zeer groot assortiment aan diverse brillen. Tijdens een oogmeting kijken de specialisten samen met jou naar de mogelijkheden en welk type montuur het beste bij je past.

Het is mogelijk om alle monturen in de winkel te komen passen en het leuke is dat je online al het aanbod kunt zien en reserveren. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw favorieten aanwezig zijn op het moment dat je langskomt.

Zonnebrillen

Naast reguliere brillen hebben we ook een divers assortiment aan zonnebrillen van gerenommeerde merken zoals Ray-Ban, Wayfarer, Serrengetti en Tom Ford. Kom langs bij Opticien Unique Optiek in Venlo om jouw favoriete zonnebrillen te passen.

Ook voor de zonnebrillen geldt dat je ze online kunt reserveren om ze vervolgens in de winkel te passen. Geen mogelijkheid om langs te komen? Dan sturen we de zonnebril gratis naar je toe en heb je 14 dagen bedenktijd.

Opticien Venlo zonnebrillen

Vergoedingen brillen & contactlenzen

Als opticien in Venlo is Uniek Optiek een erkend oog-zorg-specialist. Dit betekent dat (bijna) alle onderzoeken en eventuele aanvullende zaken worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Kijk voorafgaand aan je bezoek altijd even na welke polis voor jou geldt en wat de voorwaarden zijn. Mocht je hier vragen of extra hulp bij nodig hebben, kom dan vooral langs en wij helpen je graag verder.

Contactgegevens
Unique Optiek & Optometrie
Kerkstraat 51
5931 NM Tegelen
077-3731453
contact@uniqueoptiek.nl
KVK: 12046266

Openingstijden
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 09.30 – 18.00
Woensdag – 09.30 – 18.00
Donderdag – 09.30 – 20.00
Vrijdag – 09.30 – 18.00
Zaterdag – 09.30 – 17.00