Computerbrillen

Misschien denk je: ik heb al een bril voor ‘gewoon’ en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor kantoor? Je bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een werkbril de moeite waard. Zeker als je vaak achter een computer zit, kunnen computerbrillen die zijn afgestemd op deze werksituatie echt iets toevoegen! We vertellen graag waarom computerbrillen, ook wel beeldschermbrillen genoemd, beter zijn dan een enkelvoudige of ‘gewone’ multifocale bril.

Computerbrillen

Computerbrillen zijn ideaal voor op kantoor

Aan het eind van een werkdag last van de rug en/of nek? Dan heb je waarschijnlijk in een verkeerde houding gezeten en deze zou veroorzaakt kunnen worden doordat je meer moeite moet doen om goed te kunnen zien.

Natuurlijk functioneert de ‘gewone’ bril nog steeds in je werksituatie, maar wel minder. Je richt je blik namelijk vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf, multifocale glazen alle afstanden maar wel met een vrij klein deel van het brillenglas. Waardoor het een relatief smal gezichtsveld geeft.

Computerbrillen

Werkbrillen zijn niet meer weg te denken op kantoor

Een werkbril biedt juist op dit tussengebied, maar eigenlijk op alle afstanden binnen  kantoor een extra groot en scherp gezichtsveld.  Waardoor je het hele beeldscherm kunt overzien  zonder jezelf daarvoor in allerlei bochten te hoeven wringen, maar ook de collega kan begroeten zonder je bril af te moeten zetten. Resultaat: een ergonomische werkhouding en meer werk en kijkcomfort!

Meer weten over een bril speciaal voor op het werk? Je bent van harte welkom met alle vragen.

Meer informatie over onze computerbrillen?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief