Kleurenblind

Als expert in optometrie, hebben wij ons ook toegespitst op het helpen van mensen met kleurenblindheid. Wij verkopen brillen die speciaal zijn ontworpen om het leven van mensen met kleurenblindheid te verbeteren.

Kleurenblind

EnChroma brillen voor kleurenblindheid

De kleurenblind bril van het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf EnChroma was tot voor kort enkel online vanuit de Verenigde Staten te bestellen. Vanaf nu is dit verleden tijd. Deze brillen zijn ontwikkeld om de ervaring van kleuren te verbeteren voor mensen met kleurenblindheid. Met unieke techniek maken de brillen gebruik van speciale lenzen die het zicht verbeteren en de verschillende kleuren beter scheiden, waardoor mensen met kleurenblindheid een kleurrijkere wereld om zich heen krijgen.

Kleurenblind

Kleurenblindheid test

Het begint natuurlijk met ontdekken welk soort kleurenblindheid u heeft. In samenwerking met EnChroma, biedt Unique Optiek & Optometrie ook een online kleurenblindheid test aan, die klanten de gelegenheid geven om te ontdekken of ze kleurenblind zijn. Deze tests zijn snel, eenvoudig en nauwkeurig. Heeft u de test gemaakt? Neem dan eenvoudig contact met ons. Andere vragen over kleurenblindheid kunt u ons ook gerust stellen. Wij staan voor u klaar.

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief