Zonneglazen

Laat de zon maar schijnen, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril op sterkte! Wij bieden uiteraard de mogelijkheid om een trendy bril op sterkte aan te schaffen. onze ogen hebben bescherming nodig, maar dat wil je dan natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. We hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie van uiteenlopende merken als Ray-Ban, Tom Ford en Anne et Valentin. Kom deze snel bekijken? Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo kan je ons eenvoudig bereiken.

 

Zonneglazen

Problemen met lezen / ver kijken?

Wat zijn die symptomen? Ouderdomsverziendheid herkennen we aan moeite met lezen: Je kunt letters beter lezen als deze op een armlengte afstand worden gehouden dan wanneer je het leesmateriaal op normale afstand houdt.

Als je je  hierin herkent, is er geen reden tot paniek. Presbyopie is gelukkig niet ernstig en gemakkelijk te verhelpen met een bril op maat. Wij bezorgen je graag meer leesplezier!

Meer informatie over onze zonneglazen?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.