Brillenglazen

Brillenglazen, welke moet ik kiezen? Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat je een brillenglas kiest dat bij je past. Een criterium om op te letten is wat we overdag doen. Ben je aan het werk, rijdt je regelmatig auto of lees je vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op de ogen afgestemd worden. Meer weten? Stap eens binnen bij onze winkel in Tegelen. Onze opticien vertelt graag meer.

Haarscherp zicht

Haarscherp zicht op iedere afstand met multifocale brillenglazen.
Een bril nodig heeft voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee je veraf en dichtbij goed kunt zien.

Meer werkplezier

Een fijne bril voor nog meer werkplezier. Ook speciaal voor op het werk zijn er speciale glazen voor je bril verkrijgbaar. Met de dagelijkse multifocale bril kan je het beeldscherm van de computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver weg. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Beperk schitteringen

Beperk schitteringen door te kiezen voor ontspiegelde glazen voor je bril. Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van een bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De glazen van je bril blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Perfect zicht in iedere situatie

Perfect zicht in iedere situatie, met meekleurende glazen. Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief