Loading

5PR929S47C1342_front

BRILLENGLAZEN, WELKE MOET IK KIEZEN?

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat je een brillenglas kiest dat bij je past. Een criterium om op te letten is wat we overdag doen. Ben je aan het werk, rijdt je regelmatig auto of lees je vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op de ogen afgestemd worden. Meer weten? Stap eens binnen bij onze winkel in Tegelen. Onze opticien vertelt graag meer.

Haarscherp zicht op iedere afstand met multifocale brillenglazen

Een bril nodig heeft voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee je veraf en dichtbij goed kunt zien.

Een fijne bril voor nog meer werkplezier

Ook speciaal voor op het werk zijn er speciale brillenglazen verkrijgbaar. Met de dagelijkse multifocale bril kan je het beeldscherm van de computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver weg. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Beperk schitteringen door te kiezen voor ontspiegelde brillenglazen

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van een bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Perfect zicht in iedere situatie, met meekleurende brillenglazen

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.