Lens-abonnement

Comfortabel kijken met ons contactlensabonnement. Een contactlensabonnement van Unique werkt eenvoudig. Je krijgt het comfort van onze kwaliteits-lenzen. Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring met je contactlenzen hebt, hebben we de volgende services zonder extra kosten voor je in het abonnement opgenomen:

  • Halfjaarlijkse controle van je contactlenzen
  • Gratis oogmeting wanneer dit nodig is
  • We sturen je uiteraard een herinnering!
Lens-abonnement

De juiste contactlenzen

Het vinden van de juiste contactlenzen voor je ogen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat ze de hele dag comfortabel zitten. Met een abonnement staan onze specialisten voor je klaar om deskundig advies te geven over:

  • Product-keuze
  • Aanpassen wanneer dit nodig is
Contactlenzen groot venlo

Contactlenzen bij Unique Optiek

Als je je contactlenzen bij Unique koopt, ben je verzekerd van lenzen van hoge kwaliteit en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Ons abonnement heeft geen kleine lettertjes zodat de keuze gemakkelijk is.
Dit betekent:

  • Proeflenzen inbegrepen (indien nodig)
  • Er zijn geen inschrijfkosten of bindende termijnen
  • Gratis vervangende lens bij beschadiging of verlies

Korting op (zonne)bril op sterkte

Als drager van contactlenzen weet je dat naast lenzen soms ook een bril nodig hebt. Daarom krijg je als abonnementhouder altijd korting op een (zonne)bril op sterkte.
Kies uit ons ruim assortiment contactlenzen van de beste merken. Hoogwaardige en betaalbare contactlenzen beschikbaar voor alle typen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor torische lenzen als je een cilinder hebt, of voor Multifocale lenzen als je geen leesbril meer wilt dragen. Naast de opticien en contactlens-specialist is bij Unique zowel een optometrist als een orthoptist aanwezig. Maak nu een afspraak bij onze specialisten en ervaar haarscherp zicht en oogzorg op het allerhoogste niveau.

Contactgegevens

Unique Optiek & Optometrie
Kerkstraat 51
5931 NM Tegelen
077-3731453
contact@uniqueoptiek.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 20.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

 

Meer informatie over ons lens-abonnement?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optometrie.

Nieuwsbrief