Cazal Eyewear

Wanneer passie voor een product wordt weerspiegeld in het ontwerp, is er niemand als Cari Zalloni, wiens brillenontwerpen in de jaren 80 een cult werden.

Hij was een visionair die een revolutie ontketende in zijn brillenontwerp en trends creëerde die hun tijd ver vooruit waren, ongeëvenaard. Hij vervaardigde een buitengewone stijl die meningen polariseerde en zijn fans tot op de dag van vandaag betoverd heeft. CAZAL definieerde de typische hiphop-look van de jaren 80 als geen ander merk.

Sommige van de legendarische ontwerpen uit die tijd zijn nog steeds trendsetter. Cazal Eyewear heeft liefdevol de bijnaam “Cazzy” gekregen van zijn fans. Het creatieve brein van de charismatische ontwerper Cari Zalloni gaat door, zelfs na zijn plotselinge dood in 2012. Geïnspireerd door hem, zal zijn ontwerpteam een ​​collectie blijven creëren die normen stelt en zijn geest vereeuwigt.

Spike Lee en Run DMC namen ze op in urban fashion. Tegenwoordig worden ze gevierd als echte klassiekers, ook buiten de hiphop-gemeenschap.

De toewijding aan vakmanschap leeft vandaag en nu, aangezien het ontwerpteam geselecteerde CAZAL Legends terugbrengt in authentieke heruitgaven tot in het kleinste detail.

Artikelen 1–16 van 45
Toonartikelen per pagina