Coatings & Materialen

Er zijn verschillende coatings voor brillenglazen. Zo kunnen er ontspiegelingslagen, een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag worden aangebracht op brillenglazen. Een coating heeft een eigen functie en kunnen op bijna alle brillenglazen worden aangebracht.

Coatings & Materialen

Coatings: ontspiegelingslaag

Een ontspiegelingslaag zorgt ervoor dat het brillenglas niet meer spiegelt. Anderen kunnen hierdoor je ogen beter zien, maar belangrijker nog, het houdt spiegelingen uit ons beeld. Je ziet hierdoor meer contrast en het geeft een helderder beeld. De coating voor ontspiegeling bestaat uit meerdere lagen met een eigen kleur. Die kleur kan je niet of nauwelijks zien.

Hardingslaag op je kunststof brillenglazen

Een hardingslaag maakt de brillenglazen krasbestendiger. Vaak wordt deze laag aangebracht op kunststof glazen. Deze zijn namelijk niet zo hard als glas, waardoor kunststof glazen zonder zo’n laag na verloop van tijd dof worden en krassen krijgen. Voor vragen en meer informatie, ben je van harte welkom bij ons in de winkel.

Meer informatie over onze coatings en materialen?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief