Multifocale glazen

Multifocale glazen, is dat iets voor jou? Nog steeds een aparte leesbril en een ‘gewone’ bril voor veraf? Dan is een multifocale bril een handige vervanger voor die twee! Scherp zicht op alle afstanden, zonder van bril te hoeven wisselen. Maak een afspraak voor een precieze oogmeting en laat onze opticien de voordelen en mogelijkheden eens haarfijn uitleggen.

Meer informatie? Kom langs de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!

Multifocale glazen

Scherper zien met multifocale brillenglazen

Een multifocale bril met multifocale glazen verenigt meerdere sterktes in één glas, waardoor je met de bril zowel kunt lezen als op alle andere afstanden scherp kunt zien. Door het scherpe zicht op alle afstanden kan je optimaal genieten van de wereld om ons heen. Goed nieuws voor lensdragers: er zijn ook multifocale contactlenzen tegenwoordig!

Draag je momenteel nog steeds een normale bril en een leesbril, of naast de contactlenzen een leesbril? Laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Maak snel een afspraak!

Multifocale glazen

Meer informatie?

Voor meer informatie over multifocale brillen of multifocale glazen kun je eenvoudig met ons contact opnemen.

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief