Oogmeting

Oogmeting Venlo? Dan ben je dus op zoek naar een professioneel inzicht in jouw gezichtsvermogen. Aan de hand van een oogmeting is het mogelijk om te bepalen of er veranderingen in je gezichtsvermogen zijn opgetreden. Bij Unique Optiek & Optometrie helpen we je op dit vlak graag verder. Direct meer informatie? Kom langs de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!

Oogmeting

Wat houdt een oogmeting precies in?

In principe is het bij een oogmeting dus de bedoeling om een duidelijk beeld te krijgen van je gezichtsvermogen. Om dit voor elkaar te krijgen, bestaat een oogmeting uit verschillende onderdelen:

  • Voormeting: Aan de hand van een autorefractor scannen wij je ogen. Hierdoor ontstaat er een duidelijke indicatie van de cilinderafwijking. Dit vertelt meer over de juiste sterkte voor je ogen.
  • Oogdrukmeting: Tijdens een oogdrukmeting meet de opticien de inwendige druk in het oog. Dit vertelt of er mogelijk sprake is van een afwijking.
  • Uitgebreide meting: De uitgebreide meting is een subjectieve vorm van de oogmeting. Dit is het gedeelte waarin je verschillende testen ondergaat om te kijken in hoeverre je in staat bent letters te lezen.
Oogmeting

Waarom een oogmeting bij Unique Optiek & Optometrie?

Er zijn uiteraard verschillende redenen om überhaupt voor een oogmeting Venlo te kiezen. Maar meer specifiek zijn we er ook van overtuigd dat een oogmeting Venlo van Unique Optiek & Optometrie van toegevoegde waarde is. Tezamen levert dit de volgende opsomming van redenen op:

  • Leidt tot perfecte oogondersteuning: Het is belangrijk om de ogen op de optimale manier te ondersteunen. Hiervoor bestaan bijvoorbeeld allerlei verschillende soorten oplossingen. Van de computer- of leesbril tot aan de multifocale bril. Dankzij de oogmeting ontdekken wat voor u de perfecte sterkte is. Dit leidt tot een persoonlijk oogpaspoort.
  • Snel resultaat: Daarbij benoemen we graag dat dit relatief snel te regelen is. De testen die we uitvoeren, nemen in totaal zo’n 45 minuten in beslag. Hierna heb je al de beschikking over alle relevante informatie. Daarmee kost het weinig tijd om een zeer complete indicatie van jouw zicht te bewerkstelligen. Een belangrijke investering in jouw toekomstige gezondheid.
  • Voorkomen van oogproblemen: Bij Unique Optiek & Optometrie zijn wij van mening dat voorkomen beter is dan genezen. We hebben het liefst dat we specifieke problemen ontdekken in een vroeg stadium. Of zelfs al voordat er überhaupt sprake is van een probleem. Daarmee wachten we niet tot je er al flink last van hebt, maar grijpen we tijdig in. Hier heb je op permanente basis baat bij.
  • Totale oogzorgpakket: Wij bieden al onze klanten een professioneel oogzorgpakket. Dit houdt in dat je voor alle specialisten bij ons terecht kunt. Van opticiens en contactlensspecialisten tot aan optometristen en orthoptisten. Alles bevindt zich bij Unique Optiek & Optometrie Optiek & Optometrie onder één dak. De oogmeting Venlo (Tegelen) leidt daarmee tot de best denkbare professionele zorg.
  • Gratis: Tot slot betreft het hier dus een gratis oogmeting Venlo. Wij vinden het belangrijk om iedereen volledig gratis aan deze cruciale informatie te helpen. Na afloop voorzien we je dan uiteraard van advies op maat. Onze professionele expertise komt hier als geen ander bij van pas. Maar voor de informatie over de kwaliteit van jouw zicht zelf hoef je verder dus geen bedrag op tafel te leggen.

Nu oogmeting in Venlo plannen

Heb je op dit moment dus een oogmeting Venlo nodig? Bijvoorbeeld omdat je de laatste tijd het idee heeft dat uw zicht enigszins achteruit is gegaan? Dan kijken we er bij Unique Optiek & Optometrie al op korte termijn naar uit om jou te ontvangen. Graag voeren we onze professionele oogmeting uit om direct te achterhalen hoe het met je zicht gesteld is. Zoals aangegeven, kijken we vervolgens naar de beste vervolgstappen.

Meer informatie over een oogmeting?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.