Loading

Eye care logo and symbols template vector icons app

OOGZORG IN DE REGIO VENLO

Voor de ogen wil je natuurlijk het allerbeste en dat is precies wat wij je kunnen geven. Je kan bij ons terecht voor oogcontroles en oogdrukmetingen, optometrie en orthoptie. En daarnaast zijn onze gediplomeerde werknemers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Woon je in Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo en last van klachten? Dan ben je bij ons in goede handen.

Klachten zoals wazig zien, dubbelzien, het zien van zwarte vlekken, het zien van lichtflitsen of last van droge/rode/branderige/jeukende of vermoeide ogen? Dan is het raadzaam om een oogonderzoek te laten doen. Ook wanneer er in de familie oogziektes voorkomen, is het verstandig om een afspraak te maken bij onze optometrist of orthoptist. Regelmatige oogzorg-controles zijn in deze situaties zeer belangrijk.

Wij beschikken over speciale apparatuur om de ogen van A tot Z te controleren. Zo kunnen oogafwijkingen als fixatie disperatie en oogziekten als glaucoom of staar tijdig ontdekt worden. Mocht er een oogafwijking of -ziekte geconstateerd worden, dan bespreken we samen het behandelplan of verwijzen eventueel door naar de oogarts.

Twijfel je over de gezondheid van de ogen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag tot ziens!