Anne et Valentin

De brillen van Anne & Valentin staan bekend om kwaliteit. De frisse en heldere kleuren komen net als fantasie en humor terug in de modellen. Bij dit modeaccessoire mengen ze metaal en plastic met ongekende structuren. De frames zijn uniek en vernieuwen zichzelf voortdurend. Perfect voor een consument opzoek naar een modeaccessoire of die een passie voor kunst heeft.   

Anne et Valentin

Over Anne et Valentin

Anne et Valentin is een Frans brillenmerk dat in 1984 werd opgericht door Anne en Valentin, een creatief en gepassioneerd echtpaar uit Toulouse. Hun gezamenlijke liefde voor design en optiek heeft geleid tot de oprichting van dit bijzondere merk, dat bekendstaat om zijn unieke en expressieve brillen.

Vanaf het allereerste begin streefden Anne en Valentin ernaar om monturen te creëren die een perfecte balans vonden tussen esthetiek en functionaliteit. Ze geloofden dat een bril niet alleen een noodzakelijk hulpmiddel was, maar ook een manier om jezelf uit te drukken en je persoonlijkheid te benadrukken. Dit vormt de kern van het merk en is nog steeds terug te vinden in elk Anne et Valentin-montuur.

Anne et ValentinAnne et Valentin

Anne et Valentin bij Unique Optiek

Bij Unique Optiek & Optometrie zijn we trots op onze uitgebreide selectie van Anne et Valentin monturen, zodat je een eigen unieke stijl kunt uitdrukken met een bril die perfect bij je past. Als erkende opticien van dit toonaangevende Franse merk, bieden wij een breed scala aan monturen die vakmanschap, innovatie en comfort combineren. Bezoek onze winkel in Tegelen om de monturen van Anne et Valentin te passen.

Meer Anne et Valentin monturen

Een Anne et Valentin bril kopen

Als je een Anne et Valentin bril wilt kopen, kunt je terecht bij Unique Optiek & Optometrie. Onze opticiens zijn getraind om je te helpen bij het vinden van het perfecte montuur, rekening houdend met je gezichtsvorm, huidskleur en stijlvoorkeuren. Daarnaast kunnen wij je adviseren over de juiste glazen voor je visuele behoeften en zorgen dat je van optimaal draagcomfort kunt genieten.

Het kopen van een Anne et Valentin bril is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle bril die hun persoonlijkheid weerspiegelt. Neem de tijd om het perfecte montuur te vinden dat bij je past en geniet van de combinatie van vakmanschap, comfort en duurzaamheid die Anne et Valentin u biedt. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om een montuur te passen.

Een Anne et Valentin bril uitproberen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.