Gratis oogmeting

Gratis Oogmeting bij Unique Optiek & Optometrie. U kent ons vast al. Toch een introductie; wij zijn de lokale optiekzaak bij u in de buurt. Wij verstaan het ambacht. Dat durven wij als vak- opticien gerust te stellen. Bij ons ademt alles optiek.

De meetapparatuur, de soms chique maar altijd de juiste kwaliteit brillen. Ons team heeft welgeteld decennia ervaring met het aanmeten, adviseren en ontzorgen van bril- en lensdragers. Dat doen we voor mensen zoals u, jong, voor oud en alles daartussenin. Dus komt u gerust eens langs en geef uw ogen de kost.

Gratis oogmeting

Wij zorgen voor het beste

Wij bieden het totale oogzorgpakket. Opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten … alles onder één dak. Samen zoeken we met u naar de beste oplossingen voor uw ogen. Ons professionele en vriendelijke team helpt u graag.

Heel veel merken

Bent u trendy, klassiek, bohémien, retro of gewoon origineel gebleven? Iedereen draagt vroeg of laat z’n eigen stijl. Daarbij hoort wat ons betreft ook een soort montuur. Om u een breed aanbod te kunnen bieden struinen wij catwalks, beurzen en ateliers af. Op zoek naar nieuw, anders maar ook om onze vakkennis op niveau te houden. Zo kunnen wij u die verzorgde blik garanderen. Neem anders ook een kijkje in onze collectie.

Oogmeting: Meten = Weten

De scherpe blik, het ontspannen kijken, een computer- of leesbril of een multifocale bril met overal de juiste sterkte? Alles begint bij een professionele en grondige oogscreening. Wij nemen daar graag de tijd voor. We stellen u een serie vragen over het ‘gebruik’ van uw ogen, uw hobby’s en het soort werk. Wij kijken hoe uw ogen samenwerken en we meten uiteraard de sterkte van beide ogen. In 45 minuten heeft u zo een zeer persoonlijk oogpaspoort. Zie dit als een momentopname. Dit is wat uw ogen kunnen, zien en doen.

Gratis oogmeting

Zorg waar nodig

Wij zijn van mening dat goede oogzorg begint bij vooruitzien. Want voorkomen is beter dan genezen. Dus u kunt bij ons altijd terecht met vragen en zorgen. Is er bijvoorbeeld in uw familie een bepaald soort oogaandoening? Verandert uw blik of wellicht iets eenvoudigs; staat een pootje scheef? Kom langs. Wij staan altijd voor u klaar.

Voor een oogmeting kunt u het beste een afspraak maken.