Ogentest rijbewijs

Bij Unique Optiek kun je nu ook terecht voor een oogkeuring voor je rijbewijs. Onze gespecialiseerde optometristen kunnen een officieel oogonderzoek uitvoeren waarmee je je rijbewijs mag verlengen. Hierdoor hoef je geen maanden te wachten op een afspraak met een oogarts, maar zijn de onderzoeksresultaten al binnen enkele werkdagen digitaal bij de oogarts.

Ogentest rijbewijs CBR

Ogentest rijbewijskeuring

Onze gespecialiseerde optometrist onderzoekt tijdens de ogentest je ogen op alle aspecten die essentieel zijn om veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer. Na dit oogonderzoek versturen we de onderzoeksresultaten digitaal door naar een oogarts. Deze arts brengt daar een advies over uit en stuurt deze door naar het CBR. Vervolgens zal het CBR beslissen of je rijbewijs verlengd wordt. Hierover ontvang je persoonlijk bericht van het CBR.

Wanneer het CBR je dus vraagt om een oogkeuring te laten verrichten door een oogarts kunnen wij dit onderzoek voor je uitvoeren.

Onze voordelen bij een ogentest voor rijbewijskeuring

  • Je wordt direct geholpen
  • We houden rekening met de richtlijnen van het CBR
  • De ogentest wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde optometrist
  • Oogkeuring exclusief voor de regio Groot Venlo  (Limburg)

Wat moet je meenemen naar de rijbewijs ogentest?

Wanneer je bij Unique Optiek komt voor een ogentest hebben wij een aantal officiële documenten nodig:

  • de documenten voor een CBR keuring
  • een geldig legitimatiebewijs zoals een paspoort of identiteitskaart

Het is belangrijk dat er op het CBR document staat dat je bij een oogarts gekeurd moet worden. Verder raden we het aan om iemand mee te nemen die jou naar huis kan brengen, want het kan zijn dat we je ogen druppelen.

Ogentest rijbewijs CBR

Wat zijn de kosten voor de CBR rijbewijs keuring?

Een ogentest rijbewijs CBR kost 114 euro. Dit zijn kosten die je zorgverzekering niet zal vergoeden en zul je daarom bij ons de zaak direct moeten voldoen. In sommige gevallen is een aanvullend gezichtsveld onderzoek nodig. In dit geval komt er 40 euro bij.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een oogkeuring? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meer informatie over de ogentest voor rijbewijs?

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.