Loading...

oogzorg

Oogzorg in de regio Venlo

Oogzorg nodig? Voor de ogen wil je natuurlijk het allerbeste en dat is precies wat wij je kunnen geven. Je kan bij ons terecht voor oogcontroles en oogdrukmetingen, optometrie en orthoptie. En daarnaast zijn onze gediplomeerde werknemers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Woon je in Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo en last van klachten? Dan ben je bij ons in goede handen.

Heb je klachten? Laat je ogen controleren!

Klachten zoals wazig zien, dubbelzien, het zien van zwarte vlekken, het zien van lichtflitsen of last van droge/rode/branderige/jeukende of vermoeide ogen? Dan is het raadzaam om een oogonderzoek te laten doen. Ook wanneer er in de familie oogziektes voorkomen, is het verstandig om een afspraak te maken bij onze optometrist of orthoptist. Regelmatige oogzorg-controles zijn in deze situaties zeer belangrijk.

Bekijk route via Google Maps

optometrie oogzorg venlo tegelen

Wij bieden de passende oogzorg voor jou

Wij beschikken over speciale apparatuur om de ogen van A tot Z te controleren. Zo kunnen oogafwijkingen als fixatie disperatie en oogziekten als glaucoom of staar tijdig ontdekt worden. Mocht er een oogafwijking of -ziekte geconstateerd worden, dan bespreken we samen het behandelplan of verwijzen eventueel door naar de oogarts.

Contact opnemen voor de beste oogzorg

Twijfel je over de gezondheid van de ogen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Contactgegevens

Unique Optiek & Optometrie
Kerkstraat 51
5931 NM Tegelen
077-3731453
contact@uniqueoptiek.nl

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 20.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00
optometrie oogzorg venlo

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand formulier.