Gehoorbescherming

Gehoorbescherming op maat gemaakt. Tegenwoordig moeten we zuinig zijn op ons gehoor. Door diverse omstandigheden kan je onomkeerbare schade oplopen. Het is juist daarom een goed besluit om gehoorbeschermers te dragen. Festivalgangers, muzikanten, motorrijders en professionals werkzaam in de zware industrie komen al snel in aanraking met factoren die de oren kunnen beschadigen. Gelukkig zijn er tal van goede gehoorbeschermers verkrijgbaar die je behoeden voor permanente gehoorbeschadiging.

Gehoorbescherming

Waarom gehoorbescherming op maat?

Voor uiteenlopende situaties zijn er verschillende gehoorbeschermers beschikbaar, zodat je voor dat specifieke volume de juiste gehoorbescherming draagt. Het mooie aan de oordoppen is dat je nog steeds kunt praten met anderen. Ze filteren namelijk een deel van het geluid, waardoor je nog voldoende kunt verstaan, maar het volume van het geluid het gehoor niet beschadigt.

Gehoorbescherming wordt op maat gemaakt met een filter erin dat geschikt is voor het doel waarvoor je ze gaat gebruiken. Deze oordoppen worden otoplastieken genoemd. Zij zijn dan precies passend voor de oren en worden naar jou wensen gemaakt. Zichtbaar, onzichtbaar, kleurrijk of juist transparant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Goede gehoorbescherming laat je op maat maken. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij onze audicien!