Voorjaarsactie!

Het voorjaar staat voor de deur, het zonnetje laat zich vaker zien en ook de zomer komt steeds meer in zicht. Daarom ontvangt u bij aanschaf van een complete bril op sterkte een set zonneglazen in dezelfde uitvoering van ons cadeau, zélfs multifocaal*. U zoekt dus alleen  een 2e montuur uit onze collectie.

In ons ruime aanbod vindt u onder andere de merken: Blackfin, Silhouette, JF-Rey, Cazal, Anne et Valentin, Tom Ford, Markus T, Max Mara en Ray-Ban.

Dus ongetwijfeld een geschikt montuur.

VOORJAARSACTIE | Gratis Zonneglazen bij Aanschaf Complete Bril op Sterkte

Met een mooie, nieuwe bril die volledig bij u past laat u in een mum van tijd een frisse, verpletterende indruk achter. Dat weten we bij Unique Optiek als geen ander. Bovendien garanderen wij het beste zicht, omdat wij alleen met A-merk brillenglazen werken.
Kortom: u bent verzekerd van een nieuwe look én de kwaliteit die u van ons gewend bent

Maak gebruik van uw zorgvergoeding

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, ontvangt u vanuit uw zorgverzekering een vergoeding voor de aanschaf van een nieuwe bril. Heeft u hier in 2023 nog recht op? Dan betekent dit dus nóg meer voordeel! Heeft u liever geen zonneglazen maar computerglazen, of een set glazen voor een reserve-bril, kan dat natuurlijk ook.

*Op zoek naar een nieuwe bril? Stap dan binnen bij Unique Optiek & Optometrie en vraag naar de voorwaarden van deze aanbieding. Actie periode: 1 april tot en met 31 augustus.

Vrijblijvend consult

Neem contact op voor een vrijblijvend consult. Wij helpen je graag.

Je kunt ook bellen naar 077-3731453

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.

Lees ook

Ik zie ik zie wat jij niet ziet… nauwkeuriger meten dan ooit dankzij DNEye ®

Optometristen unique optiek groot venlo

Second opinion-contactlens weken

Anne & Valentin dag

Tips om je ogen gezond te houden