Loading

Dutz Titanz 1

YES! DUTZ BRILLEN UITGEBREID MET KLEURRIJKE DUTZ TITANZ

Dutz brillen kennen we allemaal wel van hun kleurrijke en vrolijk makende voorkomen. Bent u net als de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen fan van die creatieve creaties van het label? Dan hebben we goed nieuws. Vandaag laten we u namelijk kennis maken met de krachtige Dutz Titanz monturen. Zes ontwerpen, elk in drie kleuren! Hebben we uw aandacht?

High quality monturen

Enerzijds krachtig en kleurrijk, anderzijds lichtvoetig en subtiel: dat is waar deze Dutz brillen voor staan. Het merk, dat zich sinds 2005 inzet voor high quality monturen voor alle leeftijden, zet hiermee een mooie stap. Zo breidt ze haar huidige collectie uit met minimalistische monturen die zich kenmerken door een strak en geraffineerd voorkomen. Daily wearable brillen dus, waar hij én zij blij van worden.

Voor een warme winterlook of zakelijk voorkomen

De Dutz brillen uit de Titanz reeks enthousiasmeren, geheel zoals verwacht, met prachtige kleurkeuzes. Ga voor een warme winterlook met tinten als warm turquoise en aubergine, of kies voor een zakelijke touch met een krachtig, zwart of marineblauw montuur. Fijn is dat u mag kiezen uit drie verschillende brillen, die elk voor zich weer in drie kleuren komen. Geen zorgen dus, dat uw keuze niet matcht met uw outfit. Er zit namelijk echt voor ie-de-reen een ‘hartensteler’ tussen.

Vederlichte Dutz brillen van superieur Japans titanium

Naast het design gooien deze Dutz brillen ook hoge ogen als het aankomt op kwaliteit. Ook dat komt niet als een verrassing, aangezien het merk staat voor monturen van niveau. Wij noemen: superieur Japans titanium, een vederlichte pasvorm en maximaal draagcomfort. Eerlijk: dat mag toch niet aan uw brillencollectie ontbreken?

Eén ding is zeker: met deze Dutz brillen komt u nóg stralender en zelfverzekerder voor de dag! De opticien van Unique Optiek & Optometrie wacht op u met een prachtige collectie. Bent u klaar voor een pasmoment dat uw hart gaat veroveren? We hopen u snel te zien! Tip: vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij ideaal te bereiken.