Loading

12 hoya hoofd 2

VOORKOM SLAAPTEKORT DANKZIJ HOYA'S BLUECONTROL

Het is algemeen bekend dat voldoende slaap belangrijk is voor uw gezondheid. Nu gebruiken steeds meer mensen een smartphone, tablet of computer voor het slapengaan, zo blijkt uit onderzoek van de University of Hertfordshire. De schermen van deze apparaten stralen blauw licht uit dat de productie van melatonine vermindert. Dit is een hormoon dat slaap induceert. Brillenglazenproducent HOYA biedt daarvoor een effectieve oplossing, HOYA’s BlueControl. Dit is een speciale coating voor brillenglazen die de overbelasting van uw ogen door blauw licht bestrijdt.

De Britse onderzoekers waarschuwden eind 2014 voor het gebruik van smartphones, tablets en computers voor het slapengaan. Om toch op een gezonde wijze gebruik te kunnen maken van dergelijke apparatuur is de coating BlueControl ontwikkeld. Deze coating kan op vrijwel alle HOYA brillenglazen aangebracht worden. Dit gebeurt in combinatie met topcoating Hi-Vision LongLife. Deze coating zorgt ervoor dat uw glazen tot maar liefst zeven keer krasbestendiger zijn dan wanneer u een bril draagt met een gewone coating. Bovendien zijn uw brillenglazen extra beschermd tegen vuil, vet, stof en water.

Voordelen HOYA's BlueControle coating

Naast het bestrijden van de overbelasting van uw ogen als gevolg van blauw licht, zorgt de coating BlueControl er ook voor dat uw ogen in een goede conditie blijven. Een ander voordeel is de vermindering van lichtschittering. Tevens zorgt de coating voor een scherper contrast. Kijken wordt comfortabeler en bovendien komen kleuren beter tot hun recht.

Bezoek uw opticien

Bent u zelf veel op uw smartphone, tablet of computer actief voor het slapengaan en merkt u dat u moeite heeft om in slaap te komen en heeft u last van uw ogen? Overweeg dan de coating BlueControl voor uw brillenglazen en bescherm uw ogen. De coating kan van positieve invloed zijn op uw nachtrust. Neem voor meer informatie over de coating van HOYA contact met ons op. Onze opticien vertelt u er graag meer over en bespreekt met u de mogelijkheden.