Loading

VOLTE FACE BRILLEN: FASHION ITEMS VAN FRANSE BODEM

Als er één ding staat als een huis dan is het dat Fransen verstand van mode hebben. Dat bevestigen óók de Volte Face brillen. Ontwerpster Fabienne Coudray-Meisel heeft een flinke dosis liefde, passie en elegantie aan de monturen toegevoegd, wat resulteert in een collectie brillen waar de doorgewinterde modeliefhebber ongetwijfeld als een blok voor valt. Ga als een ware Française door het leven en dompel uzelf onder in de elegante en vrouwelijke sferen van Volte Face. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heeft een prachtige en oogstrelende collectie voor u klaar liggen. Zien wij u snel in onze winkel?

Monturen waarin mode en kwaliteit samensmelten

Wie bekend is met het land van de croissants en dieprode wijnen zal beamen dat Frankrijk hoge ogen vangt als het aankomt op (brillen)mode. Dames bewegen sierlijk – in de meest prachtige outfits – over de straten en weten zich als geen ander op stijlvolle wijze te presenteren. Het is dan ook niet gek dat Volte Face brillen sinds jaar en dag succesvol zijn. Tel hierbij de hoogwaardige afwerking van acetaat en metaal bij op en de som is snel gemaakt: Volte Face monturen zijn onmisbaar voor elke vrouw die mode en kwaliteit omarmt.

Expressief acetaat tot minimalistisch metaal: voor welke bril kiest u?

Van expressieve acetaat monturen tot minimalistische brillen van metaal: de Volte Face brillen zijn zeer uiteenlopend en daarmee geschikt voor bijna alle dames op deze wereld. Bíjna, dat klopt… één voorwaarde is namelijk dat u het een feestje vindt om met een flinke dosis fashion vibes door het leven te mogen paraderen. Herkent u zichzelf hierin? Dan is een Volte Face bril uw nieuwe grote liefde.

Volte Face brillen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt

Wist u dat Volte Face brillen stuk voor stuk met de hand gemaakt worden? Dit houdt in dat u een stukje authentiek vakmanschap aan uw look toevoegt en daarmee een unieke twist aan uw outfit geeft. Daarnaast is ‘kwaliteit’ als rode draad terug te vinden in de monturen, waardoor u er op mag rekenen dat uw Volte Face bril jarenlang aan uw zijde én op uw neus mag staan.

Bent u klaar voor een een modieuze wind door uw brillencollectie? Kom dan de Volte Face brillen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen bewonderen. Onze opticien neemt alle tijd om samen met u uw droommontuur te vinden.