Loading

VLINDERVRIJ MET SILHOUETTE ZONNEBRIL TITAN ACCENT SHADES

Zo licht als een vlinder: dat is hoe u de hoogwaardige Silhouette zonnebril Titan Accent Shades het beste kunt omschrijven. Deze zonnige monturen bewijzen dat innovatief design en maximale zonbescherming zonder moeite gecombineerd kunnen worden. Tegen alle dames en heren die op zoek zijn naar enerzijds kwaliteit en anderzijds een fantastische look willen we dan ook zeggen: don’t look any further, Silhouette has got your back. De opticien van Unique Optiek & Optometrie neemt u mee in de vlindervrije wereld van de Titan Accent Shades.

Zonnebril geïnspireerd door de Morpho Didius vlinder

De grote, vlindervormige brillenglazen van deze Silhouette zonnebril scheppen een kleurrijke, zomerse sfeer. Ze zijn geïnspireerd door de prachtige vleugels van de Morpho Didius, een wonderschone vlinder uit Peru. De sprekende vormen van dit montuur zijn een moderne knipoog naar de klassieke stijlen van de seventies.

Silhouette Light Management® technologie

De twee Silhouette zonnebrillen voor dames pronken met hun zachte, vrouwelijke vormen. Een derde montuur heeft een zwart uiterlijk en een vierkante wayfarer vorm. Een uitstekende keuze voor hem én haar. Alle brillenglazen bieden volledige bescherming tegen schadelijke uv A-, B- en C-stralen. De Silhouette Light Management® technologie beschermt uw ogen tevens optimaal tegen lichtweerkaatsing, en garandeert een aangenaam, verhelderend effect en bescherming tegen blauw licht. Zo ziet u de wereld letterlijk op haar mooist!

Silhouette Titan Accent Shades 6

Silhouette zonnebril met gespiegelde kleurschakelingen

In welke stijl u uw persoonlijkheid ook laat stralen, de Silhouette zonnebril Titan Accent Shades staat u bij. De monturen zijn verkrijgbaar in eenkleurige tinten en gespiegelde kleurschakelingen. Met de Classic Grey of Brown brillenglazen kan u niet anders dan de show stelen. De warme tinten zoals Glossy Caramel, Rosé en Gold benadrukken een zomerse, vrije sfeer. Wilt u maximaal uitpakken? Richt dan uw blik eens op de driekleurige brillenglazen in de kleuren Lavender en Green.

Ook uw zonnebril op sterkte

Wilt u een Silhouette zonnebril op sterkte? Ook dit is mogelijk. Een aantal monturen is namelijk geschikt voor glazen op maat. Deze monturen herkent u aan het RX-symbool. Ander fijn detail: de uitsparingen in de brillenglazen, die het volledig van titanium gemaakte montuur en brilveren harmonieus verbinden.

Cadeautip: verwen uzelf of een geliefde eens met een hoogwaardige Silhouette zonnebril! De opticien van Unique Optiek & Optometrie staat u graag bij in de zoektocht naar het perfecte montuur. Onze winkel is perfect bereikbaar vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo, maar uiteraard mag u ons ook bellen of mailen voor meer informatie.