Loading

VERSCHILLENDE SOORTEN GEHOORBESCHERMING

Gaat u binnenkort naar een festival, gaat u op reis of heeft u een klusdag? Kijk eens om u heen en u ziet hoeveel mensen van hun gehoor houden: zij maken gebruik van gehoorbescherming! We zien steeds meer het nut ervan in en we kunnen niet meer zonder.

Er is een divers aanbod aan gehoorbescherming beschikbaar, namelijk:

  • Oorkappen: bescherming die over het oor wordt gedragen, denk aan een koptelefoon.
  • Oorproppen zonder filter: komen het meest voor en zijn het goedkoopst. Ze dempen al het geluid. Oorproppen bestaan uit kunststofschuim of propjes watten en kunnen na één dag de prullenbak in. Veelvuldig gebruik kan tot schade aan de gehoorgang leiden.
  • Universele gehoorbescherming met filter: zijn gemaakt van flexibel materiaal dat zich enigszins kan aanpassen aan de vorm van ieder oor. Afhankelijk van het gebruik heeft u keuze uit oordoppen met verschillende filters. Universele gehoorbeschermers hebben minder draagcomfort dan otoplastieken op maat en sluiten minder goed af.
  • Otoplastieken op maat gemaakt: de meest comfortabele gehoorbescherming. U bepaalt zelf de vorm, de kleur en het type filter. Deze oordoppen worden helemaal afgestemd op uw gebruik, waarbij het draagcomfort optimaal is.

Tip: neem uw gehoorbescherming standaard mee in uw tas, het zal u verbazen hoe vaak ze van pas komen!

Benieuwd welke gehoorbescherming het beste geschikt is voor u? Kom gerust naar onze winkel toe.

soorten gehoorbescherming 4