Loading

VERRASSENDE DUTZ BRILLEN MAKEN EEN FEESTJE VAN UW LEVEN

Vrolijke kleuren, feestelijke texturen en verrassende vormen: Dutz brillen laten u hunkeren naar meer… elke keer weer! Zeker in deze gekke tijden kunnen we wel een positieve twist gebruiken en daar speelt het hippe label maar al te graag op in. De opticien van Unique Optiek & Optometrie staat met een mooie collectie voor u klaar. Woont u in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo? Dan bent u zo bij ons!

Monturen die staan voor expressie en hoop

De designers achter Dutz brillen zien mode als expressie en daarmee hoop. “Laten we afspreken dat u met onze kleurrijke monturen laat zien wie u bent in een wereld van verandering!”, aldus het label. Wij kunnen niet anders dan volmondig ‘ja’ knikken. Bent u klaar voor het maken van een stijlvol statement? Dan is een Dutz bril uw partner-in-crime.

“Hypnotiserend en intrigerend”

Magentapaars, amethist-groen en warm turquoise: dat is een greep uit de toffe tinten waarmee Dutz brillen uw every day look compleet maakt. Dat deze kleuren on-trend zijn, verklaart ook kleurenexpert Pantone, die met name magentapaars in de spotlights zet. Met de kenmerkende woorden ‘Hypnotiserend’ en ‘intrigerend’ kunnen we niet anders dan aangenaam nieuwsgierig worden.

Dutz brillen in knallende kleuren als ‘Samba’ en ‘Green Sheen’

Oe-la-la, de Dutz brillen onder de namen ‘Samba’ en ‘Green Sheen’ zijn enkel weggelegd voor hen die durven te knallen met hun look. ‘Samba’, zoals de naam doet vermoeden, is een bril in een pittige roodtint en met een prachtig, vrouwelijk voorkomen. Nog een kleurrijke stap verder gaan de ‘Green Sheen’ monturen, die met hun neon gele uiterlijk een natuurlijke frisheid uitstralen. En ja: deze brillen zijn élk seizoen een hit… ook in de herfst en winter. Optimisme is immers altijd in de mode, toch?!

Close to nature met ‘Amber Glow’ en ‘Patch Work’ monturen

Geeft u de voorkeur aan meer natuurlijke tinten, dan heeft u keuze uit Dutz brillen in herfstige kleuren als stralend oranje (‘Amber Glow’) en wintertinten als lapjesbruin. De bruin gekleurde monturen, vallend onder de collectie ‘Patch Work’, weerspiegelen met hun diverse kleuren rijkelijke invloeden en grensverleggende uitdagingen. Spannend, rijk en veelbelovend mooi.

Wist u tevens dat Dutz brillen bekend staan om hun prettige pasvorm? Een win-winsituatie dus! Onze opticien nodigt u uit voor een uitgebreid pasmoment in haar winkel in Tegelen. Zien wij u binnenkort, bij Unique Optiek & Optometrie? Onze roze bril staat in ieder geval al op!