Loading...

ULTRALICHTE TITAN DYNAMICS CONTOUR SILHOUETTE BRILLEN

De Oostenrijkse Silhouette brillen zijn in 1964 ontstaan met als visie dat ze hét accessoire zouden worden. Missie geslaagd. Het merk, dat Unique Optiek & Optometrie in Tegelen met trots voert, is inmiddels uitgegroeid tot één van ’s werelds belangrijkste fabrikanten van topkwaliteit brillen en -glazen. Wist u tevens dat Silhouette brillen de lichtste monturen ter wereld zijn? Onder andere door deze eigenschap is het draagcomfort optimaal, waardoor de monturen met plezier en zónder zorgen gedragen worden. Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe Titan Dynamics contour brillencollectie van Silhouette? Onze opticien praat u bij over deze veelzijdige en ultralichte serie.

Nieuwe Silhouette monturen voor elke persoonlijkheid

Bent u zoekende naar het perfecte accessoire voor bij uw outfit? Dan raadt Unique Optiek & Optometrie de nieuwe Silhouette monturen uit de Titan Dynamics Contour-lijn aan. Er zijn twaalf verschillende modellen ontworpen voor elke persoonlijkheid: van ingetogen en basic tot expressief en kleurrijk. U kiest dus gegarandeerd een design dat van A tot Z bij u past en ook nog eens verkrijgbaar is in een spectrum aan kleuren. Van Blue Glacier tot Caramel Brick en diverse klassieke kleuren zoals taupe: de mogelijkheden voor een Silhouette bril zijn eindeloos.

Silhouette Titan Dynamics 4

Titan Dynamics Contour Silhouette brillen gemaakt met de nieuwste technieken

Silhouette brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk. Hiervoor worden de allerbeste materialen en nieuwste technieken gebruikt. Dit wereldwijd bekende brillenlabel koestert liefde voor details en unieke ontwerpen. Het zal u daarom niet verbazen dat het merk in meer dan honderd landen wordt verkocht. Wist u tevens dat, naast zakenmensen, ook astronauten en mensen uit de entertainmentbranche kiezen voor een montuur van Silhouette? That’s true: een Silhouette bril is geschikt voor iedereen en daarmee onmisbaar in de wondere wereld van oogmode en -zorg.

Bent u overtuigd door de kwaliteit en klasse van de Silhouette brillen? Onze opticien nodigt u uit voor een uitgebreid pasmoment bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Stap binnen of maak een afspraak, dan zien wij u snel!