Loading...

‘TROPIC LIKE IT’S HOT!’ MET DUTZ EYEWEAR BRILLEN

Hoe u uw zomer nog mooier maakt? Twee woorden: Dutz brillen! De ontwerpers van het altijd verrassende merk hebben alles op alles gezet om brildragers opnieuw te enthousiasmeren. Met succes! Een prachtige verzameling monturen waarin verschillende takken van mode bijeenkomen, vormen een schitterend geheel. Smaakt dit naar meer? Unique Optiek & Optometrie, perfect bereikbaar vanuit de regio van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo, laat u graag kennis maken met de pronkstukken van Dutz Eyewear.

Bijzondere mix van mooie monturen

De vrolijk makende Dutz brillen zijn een waar feestje voor vrijwel elke brildrager. De collectie is namelijk niet alleen aantrekkelijk om te zien, ook de keuze is reuze. De insteek van het populaire eyewear label is dan ook om een bijzondere mix van meerdere stijlen neer te zetten. En ja, ook hierbij geldt: missie geslaagd. Laat u verblijden door één van de vele acetaten of metalen monturen in knappe kleuren en geniet van een bril die zorgt voor jarenlang plezier én een frisse en heldere kijk op het leven.

Dutz brillen go tropical

De zonnige seizoenen staan bij Dutz brillen in het teken van tropische kleuren en accenten. De monturen komen dan ook in vernieuwende Tropical Neon tinten. Een leuke knipoog naar de virtuele wereld met de opvallende fluor kleuren als roze, blauw, geel, groen en oranje. Ook de designs in de Tropical Punch sferen geven een frisse uitstraling en spelen met subtielere kleuren als zachtgroen en pretty peach.

Knallen met rood of spreken in strepen: welk bril is uw favoriet?

Naast de tropische en warme kleuren maakt ook een krachtige, opvallende kleur haar entree in de collectie Dutz brillen. De zogenoemde Scarlet Flame tint is een prachtige knalrode kleur waarmee uw zelfverzekerdheid een flinke boost krijgt. Of wat dacht u van een meer volumineus montuur dat de bekende chunky stijl vertegenwoordigt? We sluiten af met een last but not least trend: streepjes! Van groot en klein tot dik en dun en van recht tot schuin: Dutz brillen spreken maximaal in strepen en hebben daardoor – wat ons betreft – zéker een streepje voor. Are you ready to steal the show?

Bent u net als wij gevallen voor het vrolijke voorkomen van de Dutch brillen? Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie en bewonder onze persoonlijk geselecteerde selectie. Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij goed te bereiken, maar uiteraard is iedereen welkom. Onze opticien staat voor u klaar!