Loading

TOM FORD BRILLEN: EEN MUSTHAVE VOOR IEDERE OUTFIT

Tom Ford heeft zijn plek in de optiekwereld lang en breed gevonden en dat is niet voor niets. De brillen liegen er niet om: met een Tom Ford bril op uw neus bent u verzekerd van kwaliteit en geeft u uw look de finishing touch. De uitgebreide collectie varieert van opvallende, brede monturen tot minimalistische, klassieke brillen. U bent van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om uw gloednieuwe Tom Ford bril te passen!

Ruime keuze aan originele brillen

Dat Tom Ford niet bang is om eruit te springen, is duidelijk terug te zien in zijn brillencollectie. Voor mensen die willen opvallen of een statement willen maken, komt het merk met gedurfde vormen en een divers aanbod aan kleuren. Zo kunt u kiezen voor het alom bekende cateye montuur of een pilotenbril. Gaat u liever voor een unieker model? Wellicht is een transparante bril dan perfect voor u. Ook als u op zoek bent naar een subtiel montuur, slaagt u bij Tom Ford gegarandeerd. Het merk biedt verfijnde, lichte brillen aan die perfect bij uw persoonlijke stijl passen.

Tom Ford bril voor dames en heren

In de brede Tom Ford collectie vindt u mooie kwaliteitsbrillen voor hem en haar. Door de ruime keuze aan monturen is er voor iedereen wel een perfecte bril te vinden. Van eigenwijze, bijzondere herenbrillen tot sierlijke, elegante damesmodellen: met een Tom Ford bril maakt u uw outfit af. Ook geeft het gebruik van goede, duurzame materialen de brillen een luxe uitstraling én zorgt dit voor een optimaal draagcomfort.

Ruime keuze aan Mooie collectie aan zonnebrillen: eigentijds en klassiek brillen

Alle Tom Ford zonnebrillen hebben één ding gemeen: ze zijn échte blikvangers. In de collectie vindt u zowel futuristische modellen met gekleurde brillenglazen als stijlvolle exemplaren die u een elegante uitstraling geven. Ook zijn alle Tom Ford zonnebrillen verkrijgbaar met zonneglazen op sterkte.

Wilt u een nieuwe Tom Ford bril of zonnebril kopen? U kunt bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vrijblijvend monturen passen.