Loading

STERKE TITANFLEX BRILLEN VOOR STOERE MANNEN

Wie zoekende is naar een sterk en tegelijkertijd licht montuur, is bij Titanflex brillen aan het juiste adres. Deze ‘krachtpatsers’ zijn er voor mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dit uit te dragen. Een comfortabele bril, niet teveel poespas, maar met een moderne uitstraling: dat is wat u mag verwachten van dit mooie merk voor mannen. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen kunt u de zorgvuldig samengestelde collectie komen bewonderen. Tip: vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent u zo bij ons…

Simply One Frames

De Titanflex brillen staan bekend om hun minimalistische en moderne looks. Bij dit merk draait het niet om fleurige details en printjes, maar juist om strakke lijnen, diepe kleuren en vooral stoere accenten. Dé ideale collectie voor de heren. Maak ook eens kennis met de Simpy One Frames collectie. De eerste brillen waarbij de veren (brillenpootjes) helemaal doorlopen tot aan de tempeluiteinden (slaapuiteinden). Hierdoor zijn de brillen extra flexibel en hebben ze een robuuste uitstraling.

Titanflex brillen van hoogwaardig titanium

De merknaam zegt het eigenlijk al: Titanflex brillen zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal titanium. De monturen kunnen door dit stevige materiaal tegen een stootje, maar zijn tegelijkertijd erg licht van gewicht. De aanschaf van een Titanflex bril is dan ook een slimme investering, aangezien de brillen met de juiste zorg jaren meegaan.

Voor alle motormuizen onder ons...

De Titanflex brillen uit de Biker Style collectie zijn onmisbaar voor de stoere mannen onder ons. Deze eye catchers zijn dan ook speciaal ontworpen voor mannelijke motorrijders. Het minimalistische design is op zo een manier ontworpen dat de brillen perfect onder een motorhelm passen en makkelijk op en af te doen zijn. Een hippe én hoogwaardige biker look is hiervan het resultaat!

Benieuwd geworden naar de Titanflex brillen? Ontdek de monturen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Wij zijn perfect te bereiken vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Bel of mail ons gerust.