Loading

STAP IN HET LICHT MET HOYA SENSITY MEEKLEURENDE BRILLENGLAZEN

In 2014 heeft HOYA Sensity geïntroduceerd, met als doel u comfortabel te laten zien in alle lichtomstandigheden zónder dat u van bril hoeft te wisselen. De Sensity glazen kleuren buiten enorm snel op en kleuren binnen even snel weer terug tot uitzonderlijk heldere glazen, waarbij de UV-bescherming gewaarborgd blijft. Ontdek nu de nieuwste toevoegingen aan de Sensity lijn: Dark en Shine. HOYA’s meest recente innovaties op het gebied van meekleurende brillenglazen! Nu uit te proberen bij Unique Optiek & Optometrie.

Sensity

Multifocaal, bifocaal of unifocale glazen? Geen probleem! Deze kunnen allen gecombineerd worden met Sensity. U kunt kiezen uit flamboyant bruin, neutraal grijs en nu ook intens groen!

Sensity Dark

Bent u een actief type en graag het grootste gedeelte van de dag buiten? Dan zijn Sensity Dark brillenglazen de juiste keuze voor u. Door de invloed van UV- en zichtbaar licht worden deze meekleurende brillenglazen extra donker. Ze kleuren zelfs licht op achter een autoruit! Comfortabel zien in zeer intens licht of hoge temperaturen.

Sensity Shine

Op zoek naar een zonnebrilglas dat zowel praktisch als modieus is? Sensity Shine is dé evolutie van het zonneglas: buiten kleuren ze extra donker op, maar op een unieke manier. De spiegelcoating is in het licht intenser maar binnen subtiel.

HOYA Sensity, Dark en Shine zijn de beste keuze voor een aantrekkelijk zonneglas met een uitzonderlijke helderheid, 100% bescherming tegen UV-straling en minder last van schittering. Vraag ernaar bij uw opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!