Loading

20 hoya hoofd 2

SPORTERS MET EEN BRIL KIEZEN VOOR HOYA SPORTGLAZEN

De mindset en het uithoudingsvermogen van een sporter zijn belangrijk, maar een sporter behaalt écht het beste resultaat als hij ook nog eens beschikt over de perfecte uitrusting. Dit betekent dat u niet alleen beschikt over de juiste kleding, maar dat u ook de juiste accessoires in huis heeft. De sportglazen van HOYA mogen daarom zeker niet ontbreken als u graag sport maar ook een bril wil dragen. Bij Unique Optiek & Optometrie kunnen we u er alles over vertellen!

HOYA sportglazen

Met sportglazen van HOYA bent u verzekerd van uitstekend zicht tijdens het sporten. Echte ervaren sporters moeten daarom zeker over deze glazen beschikken. De brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor zogenoemde wraparound-monturen die aansluiten op de voor- en zijkant van uw gezicht. De glazen zijn zowel beschikbaar in enkelvoudige als multifocale varianten. En om ervoor te zorgen dat u profiteert van optimaal kijkcomfort tijdens het sporten, wat voor weer het ook is, zijn de glazen beschikbaar in verschillende tinten.

Voordelen van sportglazen

Als sporter profiteert van verschillende voordelen wanneer u kiest voor sportglazen. Ten eerste wordt u niet afgeleid door uw zicht dat het af laat weten of invloeden als zon, wind en stof. In plaats daarvan kunt u zich volledig focussen op het beoefenen van uw sport. Tot slot zorgt een sportbril natuurlijk ook voor een sportieve en energieke uitstraling!

Wilt u meer weten over de sportglazen van HOYA? Twijfel dan niet en kom gerust langs bij Unique Optiek & Optometrie. We geven u graag advies.