Loading

SPEELS, CREATIEF ÉN BIJZONDER: DE DOUBLE JEU BRILLEN VAN J.F. REY

De brillen van het merk J.F. Rey zijn veel meer dan een montuur met passende glazen voor een uitstekend zicht. Ze zijn bijzonder en daarnaast valt u er in veel gevallen ook mee op. Om dit keer op keer te realiseren, ligt de focus bij het Franse merk altijd op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe, originele brillen. Dat is ook deze keer weer gelukt! Met Double Jeu introduceert J.F. Rey een reeks kleurrijke en speelse brillen met grafische lijnen. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Bekijk en pas de brillen dan bij Unique Optiek & Optometrie.

Bijzondere brillen: creativiteit en innovatie

De monturen uit de Double Jeu collectie van J.F. Rey zorgen ervoor dat de drager opvalt. De brillen staan voor innovatie, contrast en speelsheid. Ze laten de creatieve vrijheid zien die de ontwerpers van het Franse merk krijgen om keer op keer nieuwe, originele monturen te realiseren. Ook deze keer stelt J.F. Rey niet teleur.

Kleurrijke monturen met grafische lijnen

De Double Jeu brillen zijn op een bijzondere wijze afgewerkt. De monturen bestaan namelijk uit dubbele, grafische lijnen. Het Franse merk speelt hiermee in op een belangrijke trend van het moment. Toch zorgt J.F. Rey voor een eigen, unieke twist. De lijnen hebben bijzondere vormen, lopen over elkaar heen, variëren in dikte en zijn bovendien voorzien van contrasterende kleuren. Dit zorgt voor een licht en indrukwekkend effect. De Double Jeu collectie bestaat uit vier verschillende typen monturen, die ieder verschillen in afwerking. Zowel de dikte als de vorm van de lijn verschillen. Daarnaast sluit het montuur bij sommige typen naadloos aan op het glas, terwijl ze er bij de andere monturen in lijken te “zweven”.

Double Jeu J.F. Rey 7

Bent u op zoek naar een nieuwe bril en wilt u opvallen met een bijzonder J.F. Rey montuur op uw neus? Stap dan gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie. Bij ons kunt u de brillen vrijblijvend uitproberen.