Loading

SIR JOHN BRILLEN: GA MEE MET DE LAATSTE MODETRENDS

Variatie is het sleutelwoord bij Sir John brillen. De kracht van de verschillende soorten monturen maakt het merk zo uniek. Zo letten de ontwerpers van dit baanbrekende merk altijd op de laatste trends en laten zij deze doorschemeren in de collecties. Hierdoor bent u altijd up-to-date in de modewereld met één van de Sir John brillen! Meer weten? Breng een bezoek aan Unique Optiek & Optometrie in Tegelen en kijk welke bril bij u past!

Zeer fashionable met een Sir John bril

Sir John is een perfect voorbeeld van een trendy brillenmerk dat de modetrends op de voet volgt. Ieder jaar weer komt het label met een gloednieuwe brillencollectie boordevol kleuren en uiteenlopende printjes. De nieuwe lijn wordt ook dit jaar weer gesierd door diversiteit en daardoor is er voor iedereen wel een passende bril te vinden. Zo kunt u gaan voor een opvallend, felroze montuur, een meer basic kleur als diepgrijs of juist een randloze bril. Op zoek naar iets uitdagenders? Ga dan voor een edgy model met een origineel patroon!

Sir John 5

Perfecte balans tussen kwaliteit en prijs

Het merk is niet alleen goed in design, ook aan kwaliteit ontbreekt het niet bij Sir John brillen. Alle monturen worden van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor de brillen comfort en stevigheid bieden. Wij horen u denken: ‘dat mag dan zeker ook wat kosten’. Dit valt reuze mee! Sir John heeft de ideale prijs-kwaliteitverhouding gevonden waardoor u én een hoogwaardig fashion item koopt én dit niet teveel in uw portemonnee voelt.

De nieuwe collectie van Sir John brillen en zonnebrillen is dus zeker de moeite waard om te komen bekijken! De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen helpt u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe bril.