Loading

SILHOUETTE ZONNEBRILLEN: DE TRENDS OP EEN RIJ

Klassieke en stijlvolle designs zetten de toon bij Silhouette zonnebrillen. Maar wat is nou het voor u perfecte montuur? Vandaag zet de opticien van Unique Optiek & Optometrie de zonnebrillentrends (2021) van het gerenommeerde label op een rij. Staat uw droombril er tussen? Dan bent u welkom in onze winkel in Tegelen om hem te komen passen. Wij zeggen: tijd voor trends. Let’s go!

“2021 = het jaar voor monturen met een klassiek ontwerp”

De designers van Silhouette zonnebrillen onthullen: “2021 is hét jaar voor monturen met een klassiek ontwerp. De retrolook is opnieuw op-en-top trendy”. Waar u hierbij aan kunt denken? Conventionele monturen met sobere, gestroomlijnde designs, maar ook opvallende en verrassende accenten die uw zonnebril magisch benadrukken. U kunt bij Silhouette terecht voor haar vertrouwde reeks monturen, maar ook een nieuwe collectie maakt haar intrede. Wij praten u bij!

Accent Shades: vlindervrij en kleurrijk

Deze Silhouette zonnebrillen heeft u wellicht vaker voorbij zien komen. De randloze monturen komen in vlindervorm (dames) en pilotenuitvoering (heren) en zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren. Denk aan tijdloze tinten, maar bijvoorbeeld ook hippe nuances.

Sun Lite: tijdloze zonnebrillen met een klassiek randje

Ultralicht, klassiek en tijdloos: de Sun Lite Silhouette zonnebrillen have it all. Deze monturen passen bij elke gezichtsvorm en zijn geschikt voor heren (Soft Rectangle), dames (Soft Butterfly) en beiden (Classic Panto). Extra mogelijkheid: brillenglazen met spiegelcoating.

Bolschoi Grace: Silhouette’s finest

Maak in 2021 kennis met de Silhouette zonnebrillen uit de Bolschoi Grace collectie. Een ware weerspiegeling van het charisma van een gracieuze ballerina, dit door haar 23-karaats goud coating. Deze monturen zijn een ode aan het beroemde Bolsjojtheater in Moskou, dat staat voor klassieke kunst en indrukwekkende architectuur. De Bolschoi Grace zonnebrillen behoren tot de meest geraffineerde creaties van Silhouette en komen in cat eye en vlindervorm.

Handgemaakte & hoogwaardige Silhouette zonnebrillen

Good to know: alle Silhouette zonnebrillen worden met de hand gemaakt in Oostenrijk en creëren een maximale lichtdoorbaarheid. dit door het gepatenteerde Silhouette Light Management. Ook mag u bij alle monturen rekenen op een schitterende kleurwaarneming en contrastrijk beeld. Door de optimale lichtweerkaatsing zijn uw ogen opgewassen tegen de meest felle zonnestralen, waardoor ‘genieten van de zon’ naar het hoogste niveau getild wordt.

Wij kunnen niet wachten om u te introduceren met onze persoonlijke selectie Silhouette zonnebrillen! Zien wij u snel, bij Unique Optiek & Optometrie? Wij zijn benieuwd wat dé trend is waar uw hart sneller van gaat kloppen… Laat het ons weten of kom langs. Wij zijn ideaal te bereiken vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.