Loading

SILHOUETTE TMA ICON RANDLOZE BRIL: KLEURRIJK EN COMFORTABEL

Het is feest bij Silhouette! Het randloze montuur Titan Minimal Art Icon, oftewel TMA Icon is jarig. De Oostenrijkse leverancier mag ter ere van de verjaardag van dit absolute icoon maar liefst twintig kaarsjes uitblazen. Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, introduceert het merk The Icon collectie. In andere woorden: nog meer vormen en nóg meer kleuren. Komt u de brillen proberen bij Unique Optiek & Optometrie? U vindt ons in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo en bent welkom in onze winkel.

De Titan Minimal Art is een iconische Silhouette bril

Iconen, óók u kent ze ongetwijfeld. Ze zijn namelijk van grote invloed op het dagelijks leven en hiermee ook onze stijl. Zo vormt Grace Kelly nog steeds een stijlicoon voor velen, blijft Coco Chanel toonaangevend in de mode-industrie en is de alom bekende Kelly Bag van Hermès niet meer uit de mode-industrie weg te denken. Als het om brillen gaat, is er de TMA Icon, het randloze montuur van Silhouette. Dit model werd in 1999 geïntroduceerd en veranderde de brillenindustrie voorgoed. Het montuur is minimalistisch, licht en staat garant voor ongeëvenaard draagcomfort.

Silhouette TMA Icon 6

The Icon collectie: randloze bril in nieuw jasje

Ter ere van de klassieker én om ervoor te zeggen dat het montuur iconisch blijft, introduceert Silhouette nu The Icon collectie. Hiermee steekt het merk het populaire randloze montuur in een nieuw jasje. De nieuwe monturen voor mannen en vrouwen zijn in twaalf variaties verkrijgbaar. De collectie biedt bovendien een breed assortiment aan kleuren. Extra bijzonder zijn de brillen in de kleuren paars, blauw en groen. Deze zijn namelijk iriserend. Dit betekent dat er door de breking van lichtstralen een effect ontstaat waardoor het montuur alle kleuren van de regenboog lijkt te hebben. Het montuur past zich hierdoor aan de kleuren van de drager aan.

Minimalistisch draagcomfort

Met de nieuwe monturen blijven de ontwerpers van Silhouette bij de eigen ontwerpfilosofie zonder zich teveel te laten beïnvloeden door trends. Het resultaat is een nieuwe collectie randloze monturen met een minimalistisch design, die fijn zitten en waarmee u een elegante en stijlvolle indruk achterlaat.

Meer weten over de nieuwe randloze Silhouette brillen? U bent van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om de monturen te passen.