Loading

Silhouette Momentum 1

SILHOUETTE MOMENTUM BRILLEN: ICONISCH MINIMALISTISCH

Als we het hebben over het vakmanschap van een mooi, Zwitsers horloge, dan weet u ongetwijfeld waar we het over hebben. Het meesterschap van een dergelijk accessoire, draagt u met een bril uit de Momentum collectie van Silhouette op uw neus. Deze titanium brillen zijn namelijk geïnspireerd op de esthetiek van horloges. Bovendien hebben ze een minimalistische en tijdloze uitstraling. Bij Unique Optiek & Optometrie vertellen we u er graag meer over. U vindt onze winkel in de buurt van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Momentum brillen: stijlvol en tijdloos

De titanium monturen van de Momentum collectie van Silhouette karakteriseren zich door hun lichte, tijdloze en bovenal minimalistische uitstraling. De manier waarop de brillenpootjes aan de brillenglazen zijn bevestigd, draagt hier in grote mate aan bij. De oppervlakken van de pootjes lopen namelijk naadloos in een glanzende rand over. De collectie telt in totaal twaalf modellen, waarvan vijf voor vrouwen en zeven voor mannen. De monturen zijn voorzien van unieke kleurcombinaties. Denk bijvoorbeeld aan een chique combinatie van roségoud en grijs of een mooi samenspel van zilver en azuurblauw. De mannenbrillen zijn onder andere verkrijgbaar in diverse metaalsoorten met opvallende kleuraccenten als rood en azuurblauw. Tot slot hebben alle brillen een decoratieve ring op de oortips.

Silhouette Momentum 2

Perfecte brillenglazen, unieke technologie en ultiem draagcomfort

De titanium monturen zijn van uitmuntende kwaliteit en excelleren op comfort dankzij het lichte gewicht. Met een Momentum bril profiteert u dan ook altijd van een uitstekend zicht. Dit komt onder andere door de brillenglazen in de monturen die met uiterste precisie in het eigen Lens Lab van Silhouette worden geproduceerd. Een ander bewijs van innovatie is de toepassing van een recent door Silhouette ontwikkelde scharniertechnologie, die deels is gebaseerd op de ambacht van een horlogemaker. Kortom, met de nieuwe Momentum brillen laat Silhouette een mooi staaltje techniek zien!

Bent u benieuwd geworden naar de monturen? Stap dan binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om kennis te maken.