Loading

SILHOUETTE DYNAMICS COLORWAVE BRILLEN: BLAAS KLEUR IN UW LEVEN

Wist u dat onze ogen meer dan tweehonderd verschillende kleurtinten kunnen onderscheiden? Het is hét bewijs dat kleur een belangrijke rol in onze dagelijkse levens speelt. Silhouette speelt hier met de Dynamics Colorwave collectie kleur- en glansrijk op in. De brillen uit deze collectie zijn niet alleen oogstrelend mooi, maar ook nog eens uniek. Bij Unique Optiek & Optometrie kunt u de monturen bewonderen. U vindt ons in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Kleurrijke en elegante Silhouette brillen

De nieuwe collectie brillen is het hoogtepunt van elegantie en is anders dan de rest. Het zijn geen standaard monturen, maar kleurexplosies die zorgen voor eindeloos veel keuzemogelijkheden. Het zijn absoluut géén standaard brillen, maar excentrieke exemplaren die per direct zorgen voor het zogeheten wow-effect.

Randloze brillen: magisch mooi

In de eerste instantie lijkt het alsof de brillen zijn voorzien van een klassieke rand, maar niets is minder waar. De monturen zijn namelijk volledig randloos! Dit bijzondere effect is te danken aan de gekleurde accentringen die de glazen omhullen. De kleuren van de randloze brillen variëren van verfijnd Salmon en betoverend Petrol tot opvallend, maar elegant Black.

Meer dan 100 combinaties van vormen en kleuren

Dit jaar staat volledig in het teken van kleur. Althans, zéker als we kijken naar de nieuwste collectie Silhouette brillen. Het kleurenpalet van de accentringen wordt namelijk uitgebreid met nieuwe tinten als Cherry Red, Spuce Green en Burgundy. Met deze uitbreiding zijn er meer dan honderd combinaties van vormen en kleuren mogelijk en dit maakt het voor iedere brildrager mogelijk om zijn of haar droommontuur te vinden.

Silhouette Dynamics Colorwave 7

Dynamics Colorwave collectie: twee looks, één bril

De nieuwe Silhouette monturen bieden een fantastische mix van verschillende stijlen en sluiten hierdoor perfect aan op de huidige tijdsgeest. De ontwerpers van het merk halen de uitspraak ”less is more” hiermee dan ook echt achteruit, want waarom niet het beste ven verschillende werelden combineren om hiermee een uniek montuur te creëren?

Bent u benieuwd hoe één van de Silhouette brillen uit de Dynamics Colorwave collectie u staat? Of wilt u gewoon wat meer informatie? Wij van Unique Optiek & Optometrie staan klaar om u verder te helpen. Komt u binnenkort gezellig langs bij onze winkel in Tegelen? Hopelijk tot ziens!