Loading...

SILHOUETTE BRILLEN

De brillen en zonnebrillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Silhouette onderscheidt zich door vederlichte brillen te leveren met mooie, eenvoudige lijnen in het design. Iedereen weet dat tevreden mensen het mooist zijn, en de brillencollectie is er dan ook op gericht uw innerlijke schoonheid ten volle te benadrukken. Uw gezicht vormt het natuurlijke frame van uw bril! Silhouette brengt de bril terug tot de essentie. Meer weten? Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie! Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo loopt u in no-time onze winkel binnen.

Silhouette monturen: comfortabel en modieus

Naast draagcomfort is er ook veel aandacht besteed voor de vorm van uw gezicht en de bril die daar bij past. Wilt u een bril die uw natuurlijke schoonheid benadrukt en niet de hoofdrol opeist als men naar u kijkt? Dan is een bril of zonnebril van Silhouette de juiste keuze. De brillen van Silhouette: maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design.

Houdt u van comfortabele en modieuze brillen? Unique Optiek & Optometrie in Tegelen nodigt u graag uit om de monturen te komen zien én passen.