Loading

SILHOUETTE BRILLEN LATEN U DE NINETIES OPNIEUW ERVAREN

Ready for take off? De Lite Duet Silhouette brillen nemen u namelijk mee terug naar de jaren 90. Dé periode waarin speelsheid centraal staat en begrippen als ‘vrijheid’ en ‘ongeremdheid’ aan de orde van de dag waren. Tevens mooi aan deze periode is het gevoel van saamhorigheid; het gevoel samen één te zijn. De perfecte ingrediënten voor een prachtige collectie monturen, moet Silhouette gedacht hebben. Want ‘prachtig’, dat zijn de brillen zeker…. Gaat u – samen met de opticien van Unique Optiek & Optometrie uit Tegelen – mee back to the nineties?

‘The 90 feeling is mutual’

De jaren 90 zijn iconisch te noemen, evenals de bijpassende Lite Duet Silhouette brillen. Het is dan ook niet vreemd dat velen mooie en bijzondere herinneringen aan deze periode hebben. Of u nu bent ópgegroeid in deze periode of juist uw kids heeft hélpen opgroeien: het fijne gevoel voortkomend uit de nineties is mutual. ‘Vrij, speels en gelukkig’, dat is hoe deze jaren de geschiedenisboeken in zijn gegaan. Want laten we eerlijk zijn: die catchy kleding (van blokhakken tot minirokjes) en magische muziek (van Whitney Houston tot Metallica) bezorgen u toch per direct een grote glimlach? Wat Silhouette betreft de perfecte reden om de nineties spirit terug te laten keren in de vorm van een prachtige collectie monturen. En ja, that brings back memories….

Silhouette brillen met verbluffende contrasten

Het exclusieve Oostenrijkse merk brengt met haar Lite Duet Silhouette brillen het retrochique-gevoel van de jaren 90 naar uw huiskamer. De monturen hebben enerzijds een vintage karakter, maar anderzijds een hedendaagse touch. Zo is de basis nineties inspired, maar zijn de designs en kleuren uiterst modern te noemen. Bijzondere nieuwe tinten als Cyber Red, Digital Blue en Golden Verde creëren verbluffende contrasten en geven elke look dat beetje extra flair. Is uw interesse gewekt? Dan wordt u vast en zeker ook enthousiast van het hoogwaardige materiaalgebruik…

Hoogwaardige monturen gemaakt van SPX® en titanium

…De Silhouette brillen uit de Lite Duet collectie zijn namelijk gemaakt van een opmerkelijke combinatie van titanium en SPX®. Het resultaat is een look die u niet enkel meeneemt op zintuiglijke reis naar de jaren 90, maar u ook voorziet van kwaliteit en keuze. Ook het benoemen waard zijn de ongeëvenaarde lichtheid en het hoge comfortgehalte waarmee de creaties u mogen verblijden. Wat ons betreft een succesformule voor brildragers met een wens voor kwaliteit en een zwak voor ‘vroeger’.

Bekijk de wereld eens door een andere bril en laat uw oog vallen op de hoogwaardige Silhouette brillen. Een echte nineties fan? Dan mogen de vederlichte Lite Duet monturen niet aan uw aandacht ontsnappen! Maak een afspraak met de opticien van Unique Optiek & Optometrie of kom langs. Vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo staat u zo bij ons binnen.