Loading

SILHOUETTE BRILLEN ADEMEN ELEGANTIE

Fijne lijnen, prachtige details en subtiele vormen: dat zijn Silhouette brillen ten voeten uit. Het luxe merk presenteert in haar vier (!) collecties dan ook de meest elegante brillen voor man en vrouw. Bent u benieuwd naar de monturen uit de Silhouette collecties? Onze opticien laat deze met trots aan u zien bij Unique Optiek & Optometrie. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Verschillen facetten in de Light Facette collectie

Vrouwelijke elegantie is het uitgangspunt van deze lichte en ultra uitgekiende collectie. U ziet het meteen aan de drie vormen waarin de Silhouette brillen uit deze collectie verschijnen: cat eye, almond en vlinder. Vrouwelijke vormen en eigenschappen zijn de inspiratie voor de verschillende monturen van Light Facette. De Swarovski kristallen, die subtiel zijn verwerkt in het design van elke bril, zijn daarnaast een extra knipoog naar elegantie. Ook wordt er gespeeld met contrasten, wat ervoor zorgt dat de brillen voorzien zijn van een dynamisch randje. Zo worden matte en gladde oppervlakten met elkaar afgewisseld en zijn de pootjes voorzien van een pop of color.

Silhouette brillen vieren feest

Houdt u van vuurwerk? Dan is één van de Silhouette brillen uit de TMA Icon Gold collectie wellicht uw toekomstige montuur. Met 23-karaats goud, puur titanium en kristallen die doen denken aan champagnebubbels zijn deze Silhouette monturen een sprankelend feestje. De collectie bevat twee nieuwe mannenbrillen die zijn gesierd met bijzondere kleurovergangen en uw bril omdopen tot een luxe modeaccessoire.

Silhouette zonnebrillen zijn een waar meesterwerk

De collectie Silhouette brillen is ook verrijkt met twee nieuwe zonnebrillen. Deze meesterwerkjes hebben een rand boven de brillenglazen, wat de monturen een sportief en geraffineerd uiterlijk geeft. Deze handgemaakte brillen uit de Golden Gate-collectie zijn voorzien van een gouden frame met een 23-karaats gouden laag en komen in twee verschillende vormen. Wist u tevens dat de brillenglazen speciaal voor u worden gemaakt in Oostenrijk? Over vakmanschap gesproken! Mocht u overigens geen fan van goud zijn, dan is het goed om te weten dat deze Silhouette zonnebrillen dit seizoen ook verschijnen in zilver en rosé.

Niet één, niet twee, maar vier collecties vol sprekende monturen

De chassis van een auto als inspiratie, carbon elementen en zilver als hoofdkleur: de Venture-collectie ademt mannelijkheid. De Silhouette brillen uit deze collectie hebben met de hand ingegraveerde diepte en drie lensvormen om uit te kiezen. De carbon elementen geven de bril een sporty look en het randloze karakter geeft het montuur een lichte look & feel.

Onze opticien staat met smart op u te wachten om de nieuwe Silhouette brillen te laten zien. Zien wij u binnenkort bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen?