Loading

Silhouette Accent Shades 1

SILHOUETTE ACCENT SHADES ZONNEBRILLEN VOOR DE PERFECTE LOOK

Wat is er nu fijner dan de zon op uw huid voelen en in gedachten afdwalen naar de zee en het strand? Bij Unique Optiek & Optometrie kunnen we bijna niets anders bedenken. Eén ding is zeker: met de Accent Shades zonnebrillen van Silhouette waant u zich in een wereld vol zonnestralen, zelfs als de zon een dagje wat minder schijnt. De monturen zijn geïnspireerd op de natuur en geven modetrends uit de jaren ’70 en ’80 een nieuw leven. Kom gerust eens langs om ze te bewonderen. U vindt ons in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Oversized Accent Shades zonnebrillen

Het zal u ongetwijfeld bekend in de oren klinken dat ultieme bescherming tegen de zon tegenwoordig niet meer de enige functie is van een zonnebril. Ook voor u vormt een zonnebril mogelijk een modeaccessoire waarmee u gezien wilt worden. Hebben we gelijk? Dan laten we u graag kennismaken met de Accent Shades van Silhouette. De Oostenrijkse fabrikant introduceert deze oversides zonnebrillen met het motto “into the sun”. De monturen zijn geïnspireerd op de natuur – en dan voornamelijk de gigantische Peruviaanse vlinder: de Morpo didius. Deze vlinder heeft namelijk vleugels met een donkere rand, zonder dat deze de lichte kleuren overstemt. De ontwerpers hebben dit perfect naar de Accent Shades zonnebrillen doorvertaald. De brillen hebben grote glazen, maar behouden een lichte en verfijnde uitstraling. Dit laatste komt door het kleurgebruik, maar ook door de subtiele verwerking van de glasclips en brillenpootjes.

Moderne, stoere Silhouette zonnebrillen voor mannen en vrouwen

Accent Shades zonnebrillen zijn er voor mannen en vrouwen. De monturen voor vrouwen hebben een geraffineerd en modern karakter dat u laat denken aan de jaren ’70, hoewel ze toch een modern element bij zich dragen. Dit komt onder andere door het gebruik van pastelkleuren en de brillenglazen die verkrijgbaar zijn in de tinten Grey, Mint Rosé, Glossy Caramel en Gold to Brown. De mannelijke zonnebrillen zijn geïnspireerd op de piloten brillen uit de jaren tachtig en zijn een must voor iedereen die voor een store, vintagelook willen gaan. Deze brillen zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en bruin.

U merkt het al: binnen de Accent Shades zonnebrillencollectie van Silhouette kunnen zowel mannen als vrouwen hun hart ophalen. Ook voor u zit er ongetwijfeld een mooie, oversized zonnebril tussen. De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen voorziet u graag van een advies.