Loading

SHELL INSPIRED J.F. REY BRILLEN VOOR EEN UNIEKE LOOK

Kent u dat gevoel wanneer u schelpen zoekt op het strand en die éne zeldzame schelp vindt? Dat gevoel krijgt u als u één van de J.F. Rey brillen uit de Shell collectie opzet. De monturen zijn namelijk geïnspireerd door de vormen van schelpen waarmee een unieke look gecreëerd wordt. De Shell serie is er eentje om per direct voor te vallen. De opticien van Unique Optiek & Optometrie laat u graag haar persoonlijk samengestelde J.F. Rey collectie zien in Tegelen.

J.F. Rey brillen spelen met contrasten

De gelaagdheid en het reliëf van schelpen is een belangrijke inspiratiebron voor de J.F. Rey brillen. De klassieke en minimalistische monturen bestaan dan ook uit twee lagen die elkaar subtiel opvolgen. Het Franse merk speelt op vrolijke wijze met verschillende vormen, die eveneens de schelpenwereld weerspiegelen. Zowel ronde als (drie)hoekige shapes zijn zichtbaar in de nieuwe collectie.

Rustiek kleurenpalet

Het rustieke kleurenpalet van het strand mag natuurlijk niet vergeten worden in de Shell collectie van J.F. Rey brillen. Het metaal waar de monturen van gemaakt zijn, is dan ook goud of zilver om het geheel natural te houden. Bent u fan van kleur? Ook dan zit u bij J.F. Rey goed. Met rode, groene of blauwe details en randen verblijdt het brillenmerk ook de kleurliefhebber.

JFRey Shell 3

Frame uw gezicht met een lichtgewicht montuur

De moderne en geraffineerde J.F. Rey brillen zijn gemaakt om uw gezicht te complimenteren op haar mooist. Het design creëert fantastisch volume door de gelaagde randen en het geometrische lijnenspel. Experimenteren met dikte en kleur is tevens niet onbekend bij J.F. Rey. Het metaal zorgt ervoor dat elk montuur licht van gewicht is, en daardoor heerlijk draagt.

De opticien van Unique Optiek & Optometrie laat u graag kennis maken met haar selectie J.F. Rey brillen. Wij hopen u binnenkort warm te mogen ontvangen in onze winkel in Tegelen!