Loading

SHAMIR RELAX DIGITALE BRILLENGLAZEN VOOR DE DIGITALE LEVENSSTIJL

Shamir Relax digitale brillenglazen zijn er voor iedereen met een digitale levensstijl, waaronder u. We durven namelijk met zekerheid te zeggen dat óók u dagelijks omringd bent door beeldschermen. Op uw werk én in uw vrije tijd. We schrijven, posten, scrollen, surfen én kijken. Een computerbril is dan onmisbaar. Deze biedt uw ogen de rust die ze nodig hebben én verdienen. Wilt u er meer over weten? De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertelt u er met plezier meer over.

Shamir Relax digitale brillenglazen voor iedere leeftijd

Onze smartphone, maar ook de tablet en laptop worden er elke dag opnieuw meerdere malen bij gepakt. Dat is logisch, want ze verschaffen ons snel informatie en zijn óók nog eens ontzettend handig. Toch is het topsport voor onze ogen — zeker wanneer u ouder wordt en het aanpassingsvermogen van uw ogen afneemt. Shamir Relax glazen verschaffen u het kijkcomfort dat u nodig heeft om de hele dag door optimaal te presteren. En omdat het belangrijk is dat het glas piekfijn bij u past, introduceert Shamir het glas in drie varianten voor de verschillende leeftijdscategorieën 18-29 jaar, 30-39 jaar en 40-45 jaar.

Beeldschermglazen garanderen een kraakhelder zicht

Wanneer u dagelijks meerdere uren naar een scherm kijkt zonder een optisch hulpmiddel, kan dit onder andere zorgen voor traanogen, droge ogen, hoofdpijn en een wazig zicht. Dit komt het kijkcomfort en uw prestaties op werk natuurlijk niet ten goede. De Shamir Relax glazen zijn specifiek op iedere leeftijdscategorie afgestemd en bieden nét dat laatste beetje hulp voor een comfortabel zicht. Bovendien zorgt het extra krachtige deel onderin het glas ervoor dat u geen hoofdpijnklachten ervaart wanneer u zich op het scherm voor u focust.

Bescherm uw ogen tegen blauw licht

Tot slot stralen te schermen waar u naar kijkt blauw licht uit, dat op de langere termijn schadelijk kan zijn voor u ogen en ervoor kan zorgen dat u ’s nachts minder goed slaapt. Om deze problemen te voorkomen, kiest u het beste voor een coating die uw ogen tegen het blauwe licht beschermt. De Shamir Relax glazen zijn daarom verkrijgbaar met Blue Zero™ en Shamir Glacier Blue-Shield™ UV coating.

Wilt u meer weten over Shamir, de Relax digitale brillenglazen én de coatings die uw ogen beschermen tegen het schadelijke blauwe licht? Stap dan binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen voor een advies op maat.