Loading

SHAMIR MILLENNIUM BRILLENGLAZEN: DÉ BRILLENGLAZEN VOOR GAMERS

Gamers, computerfanaten en binge watchers opgelet: Shamir presenteert de Millennium brillenglazen die urenlang gamen of Netflixen een stuk comfortabeler maken. Te veel blootstelling aan fel blauwlicht, meerdere focuspunten en minderknipperen kunnen leiden tot wazig zien, hoofdpijn en geïrriteerde ogen. Met de Millennium glazen is dit verleden tijd. Deze premium brillenglazen verbeteren de focus en verscherpen details om (game) prestaties te verhogen en digitale vermoeidheid te verminderen. Komen die vermoeide ogen bekend voor? Kom dan eens langs bij Unique Optiek & Optometrie. Wij zijn dé opticien in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo die u – met deze unieke Shamir brillenglazen – kan verder helpen aan een geschikte bril.

Een bril met brillenglazen van Shamir vermindert vermoeide ogen

Fel blauwlicht en meerdere focuspunten tegelijk – waardoor er snelle oogbewegingen ontstaan. Gamers worden elke keer weer blootgesteld aan bijzondere visuele omstandigheden waardoor digitale vermoeidheid opspeelt. Millennium glazen bieden dé perfecte uitkomst. Ze bevatten het materiaal Blue Zero UV 420 dat de ogen tegen schadelijk blauwlicht beschermt. Daarnaast zijn de brillenglazen voorzien van de coating Glacier+ UV IR. Een unieke, innovatieve coating met een geïntegreerde bescherming tegen infrarood- en UV-straling. De enkelvoudige Shamir Millennium glazen zijn ook nog eens 30% dunner en lichter in gewicht dan standaard brillenglazen. Langdurig en intensief kijken naar een beeldscherm wordt hierdoor aanzienlijk comfortabeler, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

It’s game on met Shamir Millennium brillenglazen

Gamers kunnen hun geluk echt niet op met de Shamir Millennium brillenglazen, waardoor gamen nóg leuker wordt dan ooit. Het visuele uithoudingsvermogen neemt flink toe waardoor ze uren kunnen spelen zonder hun heldere blik en reactiesnelheid te verliezen. Dus, op naar oneindig veel potjes Fortnite en FIFA!

Maak een afspraak in onze winkel in Tegelen

Wordt het tijd voor een nieuwe bril met brillenglazen die gamen en werken voor een digitaal scherm comfortabeler maken? Maak dan kennis met de Shamir Millennium brillenglazen: optimale prestaties en minder vermoeidheid inéén. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heet u van harte welkom, zodat onze opticien u meer kan vertellen over de voordelen van een computerbril.