Loading

Shamir Glacier+ UV IR 1

SHAMIR GLACIER+ UV IR™ COATING: OPTIMALE BESCHERMING

Het zonnetje brengt veel goeds. Buiten het feit dat het essentieel is voor het leven, kunnen we natuurlijk ook lekker op pad om er heerlijk van te genieten. Zorgt u er dan wel voor dat u uw ogen de bescherming biedt die ze nodig hebben? Laat u daarom informeren over Shamir Glacier UV IR™ coating die uw ogen beschermt tegen zowel UV- als infraroodstralingen. Bent u geïnteresseerd of wilt u er meer over weten? Kom dan gerust eens langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

Coating voor bescherming tegen UV- én infraroodstraling

De zon is fijn maar stralingen zijn veelal hinderlijk en op de lange termijn óók schadelijk voor onze ogen. Wat niet iedereen weet, is dat zonlicht uit een spectrum van licht met verschillende golflengtes bestaat. Hierbij gaat het niet uitsluitend om de UV-stralingen, waar u normaliter over hoort. Oók met infraroodstraling moet rekening worden gehouden. Afhankelijk van het niveau, richt deze vorm van straling namelijk op de lange of soms korte termijn al schade toe, waardoor verschillende klachten kunnen ontstaan. Denk hierbij onder andere aan een verminderd of wazig zicht, vlekken, vervormingen, hoofdpijn of staar. Kies daarom altijd voor de Glacier+ UV IR™ coating. Waar reguliere coatings uitsluitend beschermen tegen UV-stralingen, beschermt u uw ogen met deze coating van Shamir óók tegen infraroodstraling.

Shamir Glacier UV IR™ coating: de voordelen

Shamir Glacier UV IR™ ontspiegeling is een meerlaagse coating die op alle kunststof glazen van Shamir aangebracht kan worden. Een keuze voor deze ontspiegeling, brengt een verscheidenheid aan voordelen met zich mee. Uw ogen zijn beschermd tegen verschillende stralingen, maar hier blijft het niet bij. De coating:

  • Verbetert de anti-reflectie. Hierdoor heeft u minder last van afleidende reflecties, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of op het water.
  • Blijft schoon omdat deze stof-, water- en vetafstotend is.
  • Is sterker en blijft langer krasvrij.
  • Staat garant voor een scherp zicht en optimaal kijkcomfort.

Wilt u goed beschermd de zon in? Kies dan altijd voor de Shamir Glacier UV IR™ coating zodat vervelende klachten worden voorkomen. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertellen we u er graag meer over.