Loading

shamir artikel sep2 hoofd 2020 5

SHAMIR GLACIER™ UV-COATING VOOR BESCHERMING VAN UW OGEN

Als u een bril draagt met de juiste brillenglazen dan zorgt dit er uiteraard voor dat u alles weer beter ziet. Helaas brengt het dragen van een bril soms ook ongemakken met zich mee. Reflecties kunnen het zicht beperken en glazen kunnen vies worden of beschadigen. Met de Shamir Glacier™ UV-coatings is dit voorgoed verleden tijd. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen laten we u graag kennismaken met de mogelijkheden.

Shamir Glacier Plus™ UV: een complete coating

Wilt u uw ogen beschermen en lang blijven profiteren van uw brillenglazen? Kies dan voor de Glacier Plus™ UV-coating van Shamir. Deze coating zorgt ervoor dat u altijd perfect ziet, omdat: vervelende reflecties worden weggenomen, het is water- en vet afstotend en het is erg makkelijk te reinigen. Bovendien worden uw ogen optimaal beschermd tegen uv-stralingen. Glacier Plus™ is hierin uniek in zijn soort. U bent namelijk verzekerd van een extra uv-beschermingslaag die voorkomt dat uv-stralingen vanaf de achterzijde van het glas in uw ogen reflecteren.

Glacier™ Achromatic UV is een kleurloze glascoating

Als een brillenglas is voorzien van een coating dan zorgt dit in veel gevallen voor een kleine verkleuring van het glas. Met de Glacier™ Achromatic UV-coating is dit niet het geval. Wanneer u voor deze Shamir coating kiest, dan profiteert u van dezelfde eigenschappen als de Glacier™ Plus coating, zonder dat dit zichtbaar is. De coating is namelijk kleurloos. Dit garandeert een natuurlijke uitstraling en een uitstekende zichtbaarheid van uw ogen en is daarom de reden waarom veel televisiepresentatoren en filmsterren voor deze coating kiezen.

Shamir Glacier™ Sun™ UV biedt perfecte bescherming tegen de zon

Het is enorm belangrijk om een zonnebril te dragen als het zonnetje schijnt. Een goede zonnebril moet altijd gedragen kunnen worden. Met de Glacier™ Sun™ UV-coating van Shamir is dit heel goed mogelijk. Hiermee krijgt u namelijk perfect zicht en worden vervelende stralingen van de zon weggefilterd. Optimaal kijkcomfort is hiermee gegarandeerd. Bovendien is ook deze coating krasbestendig en makkelijk te reinigen.

Profiteren van een uitstekend zicht en uw ogen én brillenglazen beschermen? Kies dan voor de uv-coatings van Shamir. Met Shamir Glacier™ Plus, Glacier™ Achromatic UV en Glacier™ Sun UV bent u altijd zeker van optimaal kijkcomfort. Kom gerust langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen zodat we er meer over kunnen vertellen.