Loading

SERENGETI ZONNEBRILLEN

Serengeti zonnebrillen staan al enige tijd bekend als de beste kijkers voor onderweg, oftewel de beste zonnebril voor in de auto. En dat niet alleen, de monturen zien er ook nog eens prachtig uit! Om Serengeti zelf te citeren: “Met een zonnebril van Serengeti ziet u de wereld net zo goed als u er zelf uitziet met uw nieuwe Serengeti op.”

Stijlvolle Serengeti zonnebrillen op sterkte

De zonnebrillen van Serengeti zijn stijlvol en bovendien óók nog eens op sterkte verkrijgbaar. Het merk biedt namelijk vier verschillende soorten zonneglazen, waarvan hun Drivers glas de bekendste is. Alle glazen zijn verkrijgbaar op sterkte en geven u een scherp zicht waardoor u rustig kunt kijken. Uiteraard beschermen ze uw ogen optimaal tegen UV-stralen. Met zowel de brillenglazen als het montuur zit het dus wel goed en wat heeft een zonnebril eigenlijk buiten dat nog meer nodig? Is alleen het beste goed genoeg?

Vraag bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen naar de Serengeti zonnebrillen bij. Met dit merk gaat u veilig de weg op! Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo kunt u ons eenvoudig bereiken.