Loading

SERENGETI ZONNEBRILLEN BRENGEN U IN WESTERN SFEREN

Niet voor niets is de slogan van Serengeti zonnebrillen  ‘The most advanced eyewear’. Het Amerikaanse merk verrast ieder seizoen weer met de meest stoere monturen. Serengeti zonnebrillen zijn ook deze periode weer onvergetelijk en laten u wanen in een ware western movie. Benieuwd naar de brillen? Kom ze eens bekijken samen met de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Tip: vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn we wel héél dichtbij…

Serengeti zonnebrillen go dark, darker, darkest

Zwart is terug van – eigenlijk nooit – weggeweest en daar spelen Serengeti zonnebrillen stijlvol op in. De prachtig diepe kleur is te combineren met iedere outfit, maakt een avondlook instant chique en een jeans meteen enorm stoer. En dat is precies waar Serengeti zonnebrillen het van moeten hebben: dat ene, iconische stoere randje.

Variatie maakt de man (of vrouw!)

De donkere Serengeti zonnebrillen verschijnen in verschillende shapes en sizes. Natuurlijk mag de aviator-inspired bril nooit ontbreken, zeker niet met een western-thema in de campagne. Ook volledige ronde monturen met een transparante rand passeren de revue. Serengeti zorgt er graag voor dat er voor ieder wat wils is, daarom zien we ook zonnebrillen met alleen een bovenrand of een kleurrijk detail aan de pootjes.

Mogen Serengeti zonnebrillen ook u binnenkort verrassen? Er hangt en ligt bij ons een fantastische collectie voor u klaar! Stap gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen! Onze opticien helpt u graag verder.