Loading

SENSUEEL STRALEN MET SILHOUETTE BRILLEN ‘TNG CRYSTAL’

De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen neemt u samen met de Silhouette brillen uit de TNG Crystal collectie terug de filmgeschiedenis in. Picture it: Marilyn Monroe gehuld in luxueuze diamanten die geflankeerd door aanbidders op sierlijke wijze de trap afdaalt….

‘Diamonds are a girl’s best friend’

…Deze scene, afkomstig uit de klassieker Gentlemen Prefer Blondes, dient als inspiratiebron voor de sensuele en luxueuze collectie Silhouette brillen uit de TNG Crystal serie. De echte kenners weten immers dat de slogan ‘Diamonds are a girl’s best friend’ de beroemde stempel drukt op deze film en vandaag de dag nog steeds haar faam kent. Met de aantrekkingskracht en sensualiteit van Miss Monroe als rode draad kan het niet anders dan dat de TNG Crystal monturen de harten van menig vrouw veroveren. Het uiterlijk van de brillen is dan ook op zijn minst wonderschoon te noemen.

Silhouette brillen met fonkelende kristallen

De Silhouette brillen uit deze iconische collectie zijn luxueus doch verfijnd, maar anderzijds ook uiterst comfortabel. Elke bril straalt van schoonheid en is met haar charmante voorkomen verrijkt met een luxe karakter. Zo zijn op de binnen- en buitenkantjes van de hoogwaardige brillenarmen fonkelende kristallen aangebracht en zijn de monturen met 23-karaats goud coating met uiterste zorg en precisie handgemaakt in het kloppend hart van Oostenrijk. Dé plek waar het luxueuze label Silhouette haar oorsprong vindt.

Een podium voor uw vrouwelijkheid

Kiest u als dame voor één van deze sensuele Silhouette brillen, dan kiest u voor een verfijnde look die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. Geef gehoor aan al uw dromen met de transparante, saffierblauwe, violetkleurige of sprankelende auroraborealis kristallen en laat uw vrouwelijke persoonlijkheid de leiding nemen. Niet alleen wordt uw sensuele kant weerspiegelt, ook wordt deze versterkt met een extra vleugje glamour. Perfect voor zij die haar eigen schoonheid omarmt en anderen wil inspireren dit ook te doen.

Op slag verliefd: dat is wat de Silhouette brillen ‘TNG Crystal’ met ons doen. Is ook uw hart veroverd door deze door Marilyn Monroe geïnspireerde collectie monturen? Wandel gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie voor meer informatie. In de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij immers hét adres voor het bekijken, ‘ervaren’ en passen van Silhouette brillen.