Loading...

procornea artikel 2021 hoofd 1

SENSO SELECT® LENZEN: DRAAGCOMFORT EN EEN PERFECT ZICHT

Contactlenzen hebben de afgelopen jaren veel ontwikkelingen ondergaan. Zo bestonden er vroeger bijvoorbeeld uitsluitend harde lenzen met alleen een sferische (bolronde) pasvorm. Toch zijn onze ogen niet geheel sferisch van vorm. Naar de rand van het hoornvlies, wordt het oog wat vlakker. Dit noemen we ‘asferisch’. Tegenwoordig worden lenzen zoals de Senso Select® gemaakt, met geavanceerde technieken en draaibanken. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertellen we u er graag meer over.

Op maat gemaakte harde lenzen voor comfortabel zicht

De huidige kennis en technieken maken het mogelijk om asferische en op maat gemaakte lenzen te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Senso Select® lenzen. Dit zijn de ideale contactlenzen voor iedereen die hoge eigen stelt aan een goed zicht. Dankzij het hoogwaardige materiaal zijn de lenzen zeer comfortabel en is er geen sprake van zichtbare overgangen.

Altijd de contactlenzen die bij u passen

Senso Select® lenzen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Naast dat de contactlenzen verkrijgbaar zijn in hoge sterktes, zijn ze ook beschikbaar in een multifocale variant: de Senso Select® Zoom. De Senso Select® Zoom is de eerste keus bij een leesadditie tot 2.25 D. Bij een leesadditie boven de 2.25 D biedt de Senso Select Duo uitkomst. Dit is een driehoekig, multifocaal leesgedeelte. Hierdoor ziet u met deze lenzen uitstekend op elke kijkafstand.

Wat zijn de voordelen van Senso Select® lenzen?

Zeer comfortabel: u voelt de lenzen bijna niet zitten op uw oog.

  • Geschikt voor mensen met cilindrische ogen.
  • Geschikt voor mensen met leesproblemen.
  • Verkrijgbaar in hoge sterktes.

Wilt u meer weten over de Senso Select® contactlenzen? Dan bent u van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.