Loading

Ray Ban 1

RAY-BAN BRILLEN

De filosofie van Ray-Ban is ‘Never Hide,’ en met een bril of zonnebril van Ray-Ban op uw neus hoeft u dat dan ook absoluut niet te doen! Zelfs onder beroemdheden zijn de brillen een geliefd stijlaccessoire, want in meerdere topfilms stelen ze de show. Meer weten? Neem een kijkje bij ons in de winkel. Vanuit rego Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn we goed bereikbaar!

Eigenwijs en brutaal? Dat zijn Ray-Ban brillen!

Het eigenwijze, brutale en veelzijdige brillenmerk is in de jaren ’30 ontstaan uit de wens van luchtmachtpiloten om zichzelf tegen de felle schitteringen van de zon te beschermen. Het resultaat hiervan is het iconische aviatormodel, het bekendste brillenmodel in de inmiddels ronduit indrukwekkende collectie zonnebrillen en correctiemonturen van het merk voor mannen, vrouwen en kinderen.

Iconisch en kwalitatief hoogwaardig

Ray-Ban is naast iconisch ook innovatief. Door gebruik te maken van revolutionaire materialen als carbon, hightech kunststoffen en titanium legeringen heeft u met een bril of zonnebril van Ray-Ban altijd een stijlvol topproduct in handen.

Bewonder de Ray-Ban brillen en zonnebrillen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!