Loading...

artikel afbeelding dreamlite v1

PROCORNEA DREAMLITE ZOOM NACHTLENZEN

De DreamLite contactlenzen van Procornea worden ’s nachts gedragen en zorgen overdag voor scherp zicht. De vorm van het hoornvlies wordt op een gecontroleerde wijze tijdelijk veranderd waardoor lenzen overdag niet meer nodig zijn. Dit proces van gecontroleerde verandering heet Orthokeratologie. De lenzen worden op maat gemaakt en zijn alleen geschikt voor úw ogen. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit door de innovatieve productiemethodes.

De Procornea DreamLite nachtlenzen zijn geschikt wanneer u bijziend bent (min-sterktes) en de sterkte niet hoger is dan -5.50 D. Na de eerste nacht wordt tweederde van de benodigde correctie al bereikt. Enkele dagen later kunt u zonder bril of contactlenzen goed en scherp zien.

Uniek: multifocale nachtlenzen

De DreamLite Zoom nachtlenzen van Procornea de enige nachtlenzen die ook in een multifocale uitvoering te leveren zijn zodat u zowel ver weg kunt kijken als kunt lezen! Onze contactlensspecialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de werking van DreamLite Zoom nachtlenzen.

De voordelen van DreamLite in het kort:

  • Overdag geen lenzen of bril meer nodig
  • Zeer snelle gewenning
  • Veilige en volledig omkeerbare correctie
  • Veilig alternatief voor laserbehandeling
  • 4x per jaar controle en elk jaar nieuwe lenzen

Wilt u meer informatie over de DreamLite nachtlenzen? Neem dan gerust contact met op met Unique Optiek.